Eteklerdeki taşları buradan dökünüz 😂 (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O A B İ

A D İ N🎗️Altın Ok Sözcüsü 57&46.Dnm Meclis Bşk.
Vatandaş
Kendi partini uyar bence rollplayinin dozunu kaçıran onlar.
Başkanım öncelikle selamlar. İkili problemlerin konuşularak çözülebilecegine inanıyorum. Her problem kesinlikle çözülür diye bir husus da yok.

Çözülemeyen durumlarda muhattaplık kesilerek oyundaki rekabet ile cevap verilebilir.

Malesef burada partinin başkanı ben değilim. Bu sebeple dahli olmadığım konularda ne sizi ne de onları uyarmaya yetkim olmadığına inanıyorum.

Selamlar sevgiler.

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Başkanım öncelikle selamlar. İkili problemlerin konuşularak çözülebilecegine inanıyorum. Her problem kesinlikle çözülür diye bir husus da yok.

Çözülemeyen durumlarda muhattaplık kesilerek oyundaki rekabet ile cevap verilebilir.

Malesef burada partinin başkanı ben değilim. Bu sebeple dahli olmadığım konularda ne sizi ne de onları uyarmaya yetkim olmadığına inanıyorum.

Selamlar sevgiler.
Bunlarla problemi çözmeye gerek yok bunları rakibimiz olarak görmüyoruz bile sürekli ağlayan sürekli zırlayan insanlarla problemi çözemezsiniz ne rekabetle cevap verebiliyor ne başarıyla ne yazarak sadece arka plan işleriyle ilgileniyorlar altınoka rakip olan herkesle iş birliğine okeyler birbirlerine ne söylemişlerse söylesinler önemli değil omurga falan o aralar afk tabi :)

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Kendi partini uyar bence rollplayinin dozunu kaçıran onlar.

Sayın Sevim Başkan, Burada Roleplaying'in dozunu kaçıran onlar diyipte partiyi zan altında bırakıyorsunuz. Ne oldu ne bitti ben buradaki konulara dahil olmadığımdan bir şey demem. Ancak benim orada yaptığım bir görüşe gülüpte ondan sonra başka bir cevabıma biraz mizahi olan cevaba beğenmedim diye atarsanız burada roleplaying'in aslında bozulmadığın hatta karşı tarafa sataşıp ondan sonra cevap alınca da neden bozuyorsunuz diye soruyorsunuz kanısına varılır.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş

Selamlar sevgiler.
Onlarla peoblemlerimi konuşmayı düşünmüyorum çünkü karşımda o seviyede insanlar yok teşekkür ederim 🙏🏻

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Sayın Sevim Başkan, Burada Roleplaying'in dozunu kaçıran onlar diyipte partiyi zan altında bırakıyorsunuz. Ne oldu ne bitti ben buradaki konulara dahil olmadığımdan bir şey demem. Ancak benim orada yaptığım bir görüşe gülüpte ondan sonra başka bir cevabıma biraz mizahi olan cevaba beğenmedim diye atarsanız burada roleplaying'in aslında bozulmadığın hatta karşı tarafa sataşıp ondan sonra cevap alınca da neden bozuyorsunuz diye soruyorsunuz kanısına varılır.
İstediğim mesaja istediğim tepkiyi atarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...