Darbe Hakkında. (12 Kişi İçeride)

Senoş

Aktif Üye
Vatandaş
Şimal darbeyi haketti ismiyle seçilen bir başkan değil kendisi.
YENİDEN DOĞUŞ adı altında ismini biz verdik ob oldu ama bize yanlış yaptı.
Darbe gerekli gitmekle büyük hata yaptı.
YENİDEN DOĞUŞ BÜYÜKTÜR ALTINDA KALIRSINIZ.
Üzdünüz size küçüksünüz diyen oldu mu lütfen

Kaan Yüksel

Yeniden Doğuş🌄
39. Dönem Oyun Başkanı
Zorunamı gitti yeniden batış haydayda ineklerinize bakmaya devam edin siz ha sıkılırsanız haber verin çıkartırız birkaç nakit geçersiniz bu tarafa komple yeniden batış hesaplarını topla at bana
Fettah sen aptalsın en başından beri sana inanan arkadaşlara söyledim bunu sen kuklasın kanka o yüzden sorgulama emir almaya devam et emin ol beni dinlersen kazanabilirsin ufak tefek şeyler.

fettahozdemirr

“Nefes Aldıkça Sözümüz Var!”
Vatandaş
Fettah sen aptalsın en başından beri sana inanan arkadaşlara söyledim bunu sen kuklasın kanka o yüzden sorgulama emir almaya devam et emin ol beni dinlersen kazanabilirsin ufak tefek şeyler.
Kes öskfksksksks kaçtane içtin yine konuşmaya başladın kaç paraya sattın kendini onu söyle verelim paranı gel bize çalış biraz azın çok güzel iş yapıyor değerli artık bunlar ağzınla iş yapan kalmadı platformda

Kaan Yüksel

Yeniden Doğuş🌄
39. Dönem Oyun Başkanı
Kes öskfksksksks kaçtane içtin yine konuşmaya başladın kaç paraya sattın kendini onu söyle verelim paranı gel bize çalış biraz azın çok güzel iş yapıyor değerli artık bunlar ağzınla iş yapan kalmadı platformda
olum sen ssle sesle iş yapan adamsın ne başarın var bu oyunda ne konuşuyorsun bu özgüveni sana vereni sallandırmak lazım senin suçun yok aptalsın sadece hiçbir vasfın yok.

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Forumda herkese üye olma hakkı verilmemesi lazım ya dkdkdkdkdkd

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Türkçe bir paragraf verilsin aynısını yazamayanı üye yapmasınlar kdkdkdkdkd

fettahozdemirr

“Nefes Aldıkça Sözümüz Var!”
Vatandaş
olum sen ssle sesle iş yapan adamsın ne başarın var bu oyunda ne konuşuyorsun bu özgüveni sana vereni sallandırmak lazım senin suçun yok aptalsın sadece hiçbir vasfın yok.
Sana küfretmeyeceğim nemi başarım var nezaman gelsek yeniden doğuşa... şamar atmaya devam ediyoruz yeterli değilmi