Yaw boşver o uyuyo bak bı makam aldın 5 günde kaybetme ben seni düşünüyorum yoksa banane ben kırşehirde valiyim şehirde nüfus yok shssjsYok ben kadirciyim
Yaw boşver o uyuyo bak bı makam aldın 5 günde kaybetme ben seni düşünüyorum yoksa banane ben kırşehirde valiyim şehirde nüfus yok shssjsYok ben kadirciyim
Mantıklı @Y İ Ğ İ T bundan istiyomVideolu oy ?
?Yok ben kadirciyim
Bende kendimi düşünüyorum ama şimal in darbe yemesi lazım çalışmioYaw boşver o uyuyo bak bı makam aldın 5 günde kaybetme ben seni düşünüyorum yoksa banane ben kırşehirde valiyim şehirde nüfus yok shssjs
Yaw 8 günü kalmış zaten bişi olmaz sen beni dinle pişman olmazsınBende kendimi düşünüyorum ama şimal in darbe yemesi lazım çalışmio![]()
Anlatayım mı illaÖyle bir hikayemi vardi![]()
Çalışmıyo mu utan beBende kendimi düşünüyorum ama şimal in darbe yemesi lazım çalışmio![]()
Özelden anlat dinleyelimAnlatayım mı illa
Göreve geldiğimde 10 vali koltuğu boştu abla calismionÇalışmıyo mu utan be
Beni atadı işte gelir gelmez ama atamasa daha iyiydi o konuda kınıyorum kendisiniGöreve geldiğimde 10 vali koltuğu boştu abla calismion![]()
Evet boştu bunun nedenini de soyledim mv seciminin ustune kimse vali ismi vermediği için boştu bu benim sorunum değil ben bütün partilere yazip sordumGöreve geldiğimde 10 vali koltuğu boştu abla calismion![]()
KadirciyizSs’cilik yapmayacağım yiğit dkdkdkdkfkddkkd kadirciyim desene bir daha dkdkdkdkdkdkf
Tamam abla inandimEvet boştu bunun nedenini de soyledim mv seciminin ustune kimse vali ismi vermediği için boştu bu benim sorunum değil ben bütün partilere yazip sordum
Kadir hakkındaki düşüncelerini içeren ss’leri göndereyim mi dkdkdkdkdkdkdkdkKadirciyiz
![]()
Kadirciyiz
![]()
KadirciyizKadir hakkındaki düşüncelerini içeren ss’leri göndereyim mi dkdkdkdkdkdkdkdk
SS cilik bize göre değil hocam lütfenKadir hakkındaki düşüncelerini içeren ss’leri göndereyim mi dkdkdkdkdkdkdkdk