RESMİ: AZERBAYCAN TÜRK BİRLİĞİ PARTİSİ KURULDU!
Bugün, 11 Temmuz 2025 tarihinde Azerbaycan Türk Birliği Partisi (ATBP) resmen kurulmuştur!

#ATBP #BirMilletİkiDevlet #TürkBirliği
Tşk hayırEfe de var mı Hayırlı olsun
merhabalar partinin kurucusu olarak böyle birşeyi kabul etmiyorum tozkoparan benden izinsiz böyle bir oluşuma giremez onu en son savcılık makamından atmıştık oyuna ara vereceğim dedi meğersem uyumaya gitmiş 8 saat sonra geri geldi
RESMİ: AZERBAYCAN TÜRK BİRLİĞİ PARTİSİ KURULDU!
Bugün, 11 Temmuz 2025 tarihinde Azerbaycan Türk Birliği Partisi (ATBP) resmen kurulmuştur!
Bir milletin sesi
Türk dünyasının yüreği
Adil, bağımsız ve güçlü bir gelecek için yola çıktık!
Bizi birleştiren sadece geçmiş değil, ortak gelecek idealimizdir.
Desteğini ver, tarihe tanıklık et!
Yaşasın Azerbaycan
Yaşasın Türk Birliği
#ATBP #BirMilletİkiDevlet #TürkBirliği
Saat olmaz gün olurmerhabalar partinin kurucusu olarak böyle birşeyi kabul etmiyorum tozkoparan benden izinsiz böyle bir oluşuma giremez onu en son savcılık makamından atmıştık oyuna ara vereceğim dedi meğersem uyumaya gitmiş 8 saat sonra geri geldi
kaç tane azeri topladın şu ana kadar onu söyleSaat olmaz gün olur
Bu seni ilgilendirmezkaç tane azeri topladın şu ana kadar onu söyle
banane kardeşim dilinden dininden aç bak azeri ne demek oku ben sana azeri diyorumBu seni ilgilendirmez
Ha birde azeri dil Azərbaycan Türkü
Azeri irandaki azerbaycanlılar oluyor azerbaycandakiler Azerbaycan türkü oluyorbanane kardeşim dilinden dininden aç bak azeri ne demek oku ben sana azeri diyorum
Azeri kelimesi köken olarak Farsçada geçen Azer kelimesi ile Arapça -i takısının gelmesi ile oluşmaktadır. Anlam olarak Azeri özel anlamlı bir kelimedir. Azerbaycan Türklerinden olan kişilere Azeri adı verilmektedir. uzatmayın canım ufaksınız alayınız neyin ne olduğunu sizden öğrenecek değilizAzeri irandaki azerbaycanlılar oluyor azerbaycandakiler Azerbaycan türkü oluyor
Tamam bunu anlattığın için teşekkür ederim ama biraz Daha kibar olursan daha iyi olur iyi gecelerAzeri kelimesi köken olarak Farsçada geçen Azer kelimesi ile Arapça -i takısının gelmesi ile oluşmaktadır. Anlam olarak Azeri özel anlamlı bir kelimedir. Azerbaycan Türklerinden olan kişilere Azeri adı verilmektedir. uzatmayın canım ufaksınız alayınız neyin ne olduğunu sizden öğrenecek değiliz
Dayım bizim burada ne işimiz var gel viski devirekTamam bunu anlattığın için teşekkür ederim ama biraz Daha kibar olursan daha iyi olur iyi geceler
Haram dayıcımDayım bizim burada ne işimiz var gel viski devirek
Süt içelim o da haram değil demiHaram dayıcım
O olurSüt içelim o da haram değil demi
Yazar ChatGPTAzeri kelimesi köken olarak Farsçada geçen Azer kelimesi ile Arapça -i takısının gelmesi ile oluşmaktadır. Anlam olarak Azeri özel anlamlı bir kelimedir. Azerbaycan Türklerinden olan kişilere Azeri adı verilmektedir. uzatmayın canım ufaksınız alayınız neyin ne olduğunu sizden öğrenecek değiliz