Daha fazlası var vukuatı çok bizim liderin@Kaan_Çelik bu sen olmzsın. Bizim genel baskan degildir o.
Daha fazlası var vukuatı çok bizim liderin@Kaan_Çelik bu sen olmzsın. Bizim genel baskan degildir o.
hasan abi övipte ne geziyon sarı hilale gel nuhun gemisi seni bekler@Kaan_Çelik bu sen olmzsın. Bizim genel baskan degildir o.
hasan abi övipte ne geziyon sarı hilale gel nuhun gemisi seni bekler
Burası da benim evim.hasan abi övipte ne geziyon sarı hilale gel nuhun gemisi seni bekler
Bonservisimi verin geleyim hemen
Çok şekilsin reis ama bizi yıpratmahasan abi övipte ne geziyon sarı hilale gel nuhun gemisi seni bekler
@S E R H A N ödemeyi yaparmısınBonservisimi verin geleyim hemen
geleyimmi övipe bonservisimi bağladılar 20k taşaÇok şekilsin reis ama bizi yıpratma![]()
Sizi davet edebilecek kadar zengin olmadimizi anladim efendim sagolun varolun nznsjssgeleyimmi övipe bonservisimi bağladılar 20k taşa
rica ederim 25k taşa sizdeyim bilginiz olsun altınok hırsız habire yeşiltaş çalıyor oraya gidilmez dahaSizi davet edebilecek kadar zengin olmadimizi anladim efendim sagolun varolun nznsjss
20ydi 25 ne ara oldurica ederim 25k taşa sizdeyim bilginiz olsun altınok hırsız habire yeşiltaş çalıyor oraya gidilmez daha
S e r h an ödeyecekse biraz daha para toplaması lazım. Bugunki hasılatı iyi degil.@S E R H A N ödemeyi yaparmısın
20 taş oraya 5 taş bize işte 20kya gitmişiz zaten20ydi 25 ne ara oldu
Her gün 500 koysa 1 ay sonra karsılarS e r h an ödeyecekse biraz daha para toplaması lazım. Bugunki hasılatı iyi degil.
Slm tanışalım mısen git yöneticilerin gelsin
ykSlm tanışalım mı
Ateş ateş reis 100 like@Kadir A. ne diyon bu arkadasa ksksjsjsjs
Dkdkdkmdmdmmxmösdkdkçdkdkdkdkdmdmmd