nazar deydirdin gitti oyun o menüye hiç dönmeyecektim işte.Yeni bir vergi bağımlısı
nazar deydirdin gitti oyun o menüye hiç dönmeyecektim işte.Yeni bir vergi bağımlısı
o kasmıyor anca çene çalıyor holdingi 30 yapmış faiz yiyor5. Olup @Kadir A. yı Geçmiștim![]()
Allah'ın sopası yok işte. Birdaha geçersen hesabın banlanır görürsün kfkfkf5. Olup @Kadir A. yı Geçmiștim![]()
Zamanında düzgün yatırım yaptım karşim. Sende yapsaydıno kasmıyor anca çene çalıyor holdingi 30 yapmış faiz yiyor
O zaman bende yiyor oluyorumo kasmıyor anca çene çalıyor holdingi 30 yapmış faiz yiyor
Geçebilirseniz beyfendiAllah'ın sopası yok işte. Birdaha geçersen hesabın banlanır görürsün kfkfkf
Abi Meryem ben mi her gün ban yesinAllah'ın sopası yok işte. Birdaha geçersen hesabın banlanır görürsün kfkfkf
as @CB36 bu nerde gene yürüyüş mü yapıyor talha kayıpSelamun aleyküm
Ne yapsın iş güç yoğunas @CB36 bu nerde gene yürüyüş mü yapıyor talha kayıp
yalan makinası gene yalan söylüyor akljsdkadka dün aradım yatıyorduNe yapsın iş güç yoğun
Yok canım ne yalanı yalan söylemezyalan makinası gene yalan söylüyor akljsdkadka dün aradım yatıyordu
@CB36 kendi bile bağırmıştır lakjsdljkasdlkjaklsdasfsdshdfhdYok canım ne yalanı yalan söylemez
Teşekkürler. Açılsında geçeyimGeçebilirseniz beyfendi
Burdayım@Hasanc57 abi sen hala oyunda mısın ?