Ya yks öğrencileri birbirine bunu yapıyorsa ösym bize az yapıyor pahspahwpabwpsnwosnsodRaporladım gider ayak ban yediricem sana bskdkskdkdkkfkd
Ya yks öğrencileri birbirine bunu yapıyorsa ösym bize az yapıyor pahspahwpabwpsnwosnsodRaporladım gider ayak ban yediricem sana bskdkskdkdkkfkd
Hızlı yaşayan erken ölür Sipan kardeşHayır foruma da bakıyorum karşı koyacak kimse kalmamış hepsinin uçurmuşlar
BdkfkelfkdlfkdkkfYa yks öğrencileri birbirine bunu yapıyorsa ösym bize az yapıyor pahspahwpabwpsnwosnsod
Hedef yks 2050Bdkfkelfkdlfkdkkf
Sus çok şey biliyorsun ortaya çıkmasın kskdkskxk
Hepsini söyleyip yeni kaos cıkarma vakti lahajqhsoqjsksjosdSus çok şey biliyorsun ortaya çıkmasın kskdkskxk
JDKDKSJDJDJDJ söyle kaybol ortadanHepsini söyleyip yeni kaos cıkarma vakti lahajqhsoqjsksjosd
Sus sen aklıma girdin jdkfkdjkfkdPWHSOWHSOWJSIWBZIDJWOSHWISBWJJZIPWHSOWJ
@Semih. BU VİDEO SANA
Bu arada küfür içeriyor aman dikkat 3 5 ay ban gelmesin pwhspwhwowbeowbsoebsoxkeofnskznsjd
Yanında sende gideceksin bu gidişleBu arada küfür içeriyor aman dikkat 3 5 ay ban gelmesin pwhspwhwowbeowbsoebsoxkeofnskznsjd
Ben kızıl için dedimSus sen aklıma girdin jdkfkdjkfkd
Hani nerdeBu arada küfür içeriyor aman dikkat 3 5 ay ban gelmesin pwhspwhwowbeowbsoebsoxkeofnskznsjd
Yanında sende gideceksin bu gidişle
Sus girme o konuyaBen kızıl için dedim![]()
Bilmiyorum artık her an hersey olabilirHani nerde
HeheheSus girme o konuya
Siringa bile olamaz okumasin bosuna@EmirhanB.. semih doktor olacak