U
UFUK*
Ziyaretçi
Hayırlı olsun yeni görevinde başarılar başkanım
börüyle anlaşma yapmadığımızdan olabilir mi?Teşekkür metnine Börü partisini eklememeniz ne kadar doğru orası tartışılır?
Börü Partisi ile anlaşma yapılmadığından dolayı teşekkür metninde yer almamıştır.Teşekkür metnine Börü partisini eklememeniz ne kadar doğru orası tartışılır?
börüyle anlaşma yapmadığımızdan olabilir mi?
börü ile ilk adım anlaşma yaptı bize börü den kimse anlaşma için gelmedi bu yüzden olabilir mi?
Sizinde size oy veren Börü partisine ve Börü partisindeki vekillere teşekkür etmeniz gerekmez mi?Bı teşekkür etmek bu kadar zormu? Bir teşekkür etmek için illaki anlaşma yapmaya gerek yokBörü Partisi ile anlaşma yapılmadığından dolayı teşekkür metninde yer almamıştır.
kardeşim zorunda değilim bilmem anlatabildim mi?Sizinde size oy veren Börü partisine ve Börü partisindeki vekillere teşekkür etmeniz gerekmez mi?Bı teşekkür etmek bu kadar zormu? Bir teşekkür etmek için illaki anlaşma yapmaya gerek yok
Kanka ben konuşurum tartışmanıza gerek yok sorun olduğunu düşünüyor olsam ben burda değil seninle başka yerden konuşurdum sıkıntıya tartışmaya gerek yokkardeşim zorunda değilim bilmem anlatabildim mi?
bana değil de başkanlarına sor benimle anlaşma yaptılar mı yapmadılar mı diye
kardo zaten bende anlamadım neyin peşinde arkadaşKanka ben konuşurum tartışmanıza gerek yok sorun olduğunu düşünüyor olsam ben burda değil seninle başka yerden konuşurdum sıkıntıya tartışmaya gerek yok
nEAllah kabul etsin .d
Ben hallederim sıkıntı yokkardo zaten bende anlamadım neyin peşinde arkadaş
♥Ben hallederim sıkıntı yok
İçişleri bakanlığı şakayla karışık dedim .d
Asıl sen neyin peşindesin canım kardeşim?kardo zaten bende anlamadım neyin peşinde arkadaş
allah kurtarsın demen lazımdıİçişleri bakanlığı şakayla karışık dedim .d
ya asdhjkashdkajsdaskjdhaskjdalkdhasjdaghsldjgasdkhagsdjhkasdaAsıl sen neyin peşindesin canım kardeşim?
Randomluk bişey mi var gülümya asdhjkashdkajsdaskjdhaskjdalkdhasjdaghsldjgasdkhagsdjhkasda