K
KURT 77
Ziyaretçi
Adamlığımi adam olmayanlar ağzına almaya devam ederse adam olmadıklarını tam burda kanatlarım videolu bir şekildeTehdit etme yap hadi bakalım yapabiliyor musun
Adamlığımi adam olmayanlar ağzına almaya devam ederse adam olmadıklarını tam burda kanatlarım videolu bir şekildeTehdit etme yap hadi bakalım yapabiliyor musun
İstediğin her şeyi yapmakta özgürsün ama tekrarlıyorum tehdit etme yap yapabiliyorsanAdamlığımi adam olmayanlar ağzına almaya devam ederse adam olmadıklarını tam burda kanatlarım videolu bir şekilde
Sevgili arkadaşım ben yada biz sizin gibi değiliz bir konu açılınca hemen gidip insanları kışkırtalım banlatalım ayağı yapmıyoruz çoğu konunuza gelmiyoruz gelmekte başarılar dileyip çıkıyoruz benim partim adıma açılmış bir konuya kimsenin bana çağırmasına gerek yokSiz yönetim misin yazılanlara cvp veriyorsunuz AA Dc Alparslan @everyone çekip sizi uykudan mı uyandırdı kıyamam
SjsjsjssjsjsjsjsjjsjsjsjsjArkadaşlar oyun bu bu kadar önemsemeyin burada kastığınız hesapların burada elde ettiğiniz başarıların size gerçek hayatta bir getirisi yok biz bu oyuna dostluk üzerine yola çıkmış insanlarız siz oyun için birbirinize ağır hakaretler edip şimdi kardeş ağzı yapan insanlarsınız sizlerle biz bir değiliz şimdi konudan kaybolun biz hakkımızı aramaya çalışıyoruz sizlik bi durum yok hayde
Ortada Aranacak Hak Yok Yalnız Yönetim Her Şeyi Gerekçesi ile Belirtmiş.Arkadaşlar oyun bu bu kadar önemsemeyin burada kastığınız hesapların burada elde ettiğiniz başarıların size gerçek hayatta bir getirisi yok biz bu oyuna dostluk üzerine yola çıkmış insanlarız siz oyun için birbirinize ağır hakaretler edip şimdi kardeş ağzı yapan insanlarsınız sizlerle biz bir değiliz şimdi konudan kaybolun biz hakkımızı aramaya çalışıyoruz sizlik bi durum yok hayde
Bana değil beni Olcak 2 cisi Alparslan kendinden biliyor işi bunuda biraz önce söyledim zaten aynı kelimeyi kurdum kişi kendinden bilir işiSevgili arkadaşım ben yada biz sizin gibi değiliz bir konu açılınca hemen gidip insanları kışkırtalım banlatalım ayağı yapmıyoruz çoğu konunuza gelmiyoruz gelmekte başarılar dileyip çıkıyoruz benim partim adıma açılmış bir konuya kimsenin bana çağırmasına gerek yok
şunu unutma kişi kendinden bilir işi
Ve inan sizi kıştırtmaya gerek yok bahsedilen sizlerle rakip bile değilizSevgili arkadaşım ben yada biz sizin gibi değiliz bir konu açılınca hemen gidip insanları kışkırtalım banlatalım ayağı yapmıyoruz çoğu konunuza gelmiyoruz gelmekte başarılar dileyip çıkıyoruz benim partim adıma açılmış bir konuya kimsenin bana çağırmasına gerek yok
şunu unutma kişi kendinden bilir işi
Biz sana itiraz yapabilirsin dedik ama sen itiraz yapma hakkımızıda alıyorsun. Kimsin sen arkadaş yönetim miOrtada Aranacak Hak Yok Yalnız Yönetim Her Şeyi Gerekçesi ile Belirtmiş.
İTİRAZLAR HK.
Değerli Başkan Online Oyuncuları; İtirazlar tekrar yönetim tarafından gözden geçirilmiş olup, ONUR DEMİRHAN isimli oyuncunun inaktiflik durumu göz önünden kaçmıştır. Oyun kuralları gereği aynı ay içersinde dönen oyuncunun Şehir başkanı veya Milletvekili olması uygun değildir. Bu durumda ONUR...baskanforum.com
Adaletin Kestiği Parmak Acımaz.
Ardacım açtığımız konuyu tam olarak okumadan yorum yaptığın için haklısın bak şimdi büyük harfle yazacam ki dikkatini çeksin heceleyerek okursan daha rahat anlarsın@Alparslan @Mavielbiseli @Sercan Kankılıç @Ferhat43
İTİRAZLAR HK.
Değerli Başkan Online Oyuncuları; İtirazlar tekrar yönetim tarafından gözden geçirilmiş olup, ONUR DEMİRHAN isimli oyuncunun inaktiflik durumu göz önünden kaçmıştır. Oyun kuralları gereği aynı ay içersinde dönen oyuncunun Şehir başkanı veya Milletvekili olması uygun değildir. Bu durumda ONUR...baskanforum.com
Sizlerin bu konuya bakmasını şiddetle tavsiye ediyorum
Adaletin Kestiği Parmak Acımaz.
Arkadaş Yönetim Değilim Ben de Sizler Gibi Bir Vatandaşım.Biz sana itiraz yapabilirsin dedik ama sen itiraz yapma hakkımızıda alıyorsun. Kimsin sen arkadaş yönetim mi
Az önce banla diyen şahısmı söylüyor bunuBiz sana itiraz yapabilirsin dedik ama sen itiraz yapma hakkımızıda alıyorsun. Kimsin sen arkadaş yönetim mi
Ardacım açtığımız konuyu tam olarak okumadan yorum yaptığın için haklısın bak şimdi büyük harfle yazacam ki dikkatini çeksin heceleyerek okursan daha rahat anlarsın
KURALLLARDA BÖYLE BİR MADDE VARMI VARSA ATABİLİRMİSİNİZ DENMİŞ
TebriklerAmacınıza ulaşamayacaksınız arkadaşlar konuyu istediğiniz kadar dağıtın biz hakkımızı alacağız gerekirse bu kilitlenirse 2. Konu açarız orayada doluşursunuz
Niye sen kimsin ki rakip değilsin tabi haklısın biz yarışma o zaman boşunada uğraşma niye seçimleri kazanmak için ittifaklar felan kuruyorsun gir o zaman başkanlığı al yüce hünkârımVe inan sizi kıştırtmaya gerek yok bahsedilen sizlerle rakip bile değiliz
Siz yaparken iyi biz yapınca mı kötü oldu ama aglıyacaksan oynamayalım ya