S
Sera*
Ziyaretçi
Kaçıncı sezonuna kadae geldiğine bağlı AliSera başkanım ben bu mülakattan geçer miyim
Kaçıncı sezonuna kadae geldiğine bağlı AliSera başkanım ben bu mülakattan geçer miyim
İŞTE ARADIĞIMIZ ADAY2 kez the walking dead bitiren ben
1 ay önce Tolgayla oynamıştık hala sarıyor tavsiye ederimGeçmişte Left 4 Dead oynayıp zombi öldürmüşlüğüm var. Ama anladığım kadarıyla siz zombileri öldürmüyorsunuz..
Ben de elendim beyler.
İban gönderiyorum ajskkslsBize torpil yokmu
Ay başında bakarızİban gönderiyorum ajskksls
Alacakmısın partine beni onu söyle sezonu çoktan bitirirdim benKaçıncı sezonuna kadae geldiğine bağlı Ali
Şuan için maalesef alım yokAlacakmısın partine beni onu söyle sezonu çoktan bitirirdim ben
Sürekli ölmesen iyi oyuncusun da işte1 ay önce Tolgayla oynamıştık hala sarıyor tavsiye ederim
Çok üzüldüm beni 3.ncü sayfa haberlerinde görürsün artık partiye kabul edilmeyen gencin hazin sonuŞuan için maalesef alım yok
Sen benim yanıma gel Ali hiç kimseden görmediğin değeri gösteririmÇok üzüldüm beni 3.ncü sayfa haberlerinde görürsün artık partiye kabul edilmeyen gencin hazin sonu
Biliyorum sen cansın değerli dostumSen benim yanıma gel Ali hiç kimseden görmediğin değeri gösteririm
Düştüğ0nde kaldırırken ifşan vardı atıyım mı ajskskks Sayemde bölümleri az geçmedinSürekli ölmesen iyi oyuncusun da işte
Avni fanları için ek kontenjan düşüneceğizNau Nau
SherLock avni Ekli dosyayı görüntüle 11178
Ölmeden önce haber verir misin helva yemeye gelelim öğrenciyiz maks beslenme yöntemimiz buÇok üzüldüm beni 3.ncü sayfa haberlerinde görürsün artık partiye kabul edilmeyen gencin hazin sonu
Siz hangi kategoriden elendiniz Yunus beyElendik
Sağlık kiti bulduğunda zombilerden daha hızlı koşmandan mı bahsediyorsunDüştüğ0nde kaldırırken ifşan vardı atıyım mı ajskskks Sayemde bölümleri az geçmedin