Yeni Başlayanlar İçin Hızlı Yükselme Taktikleri (Eğitim) (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Herkese tekrardan merhaba. Bugün sizlere oyuna iki kez yeniden başlamış biri olarak hızlıca yükselme taktiklerinden bahsetmek istiyorum.

Üyeliği tamamladıktan sonra işler kısmında yalandan dolanıp gelen parti davetlerini bekleyeceksiniz.
Screenshot_2023-10-25-12-29-38-093_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2023-10-25-12-29-39-986_com.miui.gallery.jpg

Daveti gönderen tüm parti yöneticilerine oyunda aktif kalmak istediğinizi şirketleri büyütmek istediğinizi belirtip her biriyle ayrı ayrı pazarlık yapacaksınız. En yüksek destek vaadi vereni ve biraz saf olanı gözünüze kestirip dolandırmak üzere partiye katılım sağlıyorsunuz (Ben Vefa Partisini kandırmıştım).

Daha sonra genel chate girip beleşten para gelsin diye milleti darlamalısınız. Mutlaka vicdanına hitap ettiğiniz birisi çıkar başkanlarımız gönlü bol ve vicdanlı insanlardır. Gelen paraları cebe indirirsiniz.

IMG_20231025_105422.jpg

Destekleri topladıktan sonra biraz da ticaret yaparak kazandığınız paraları hemen depoyu büyütmek için kullanın. Depoyu fulledikten sonra uçakları yükseltin ve öncesinde vip üyelik satın alın ki bekleme süreleriniz azalsın. Ne kadar çok vip alırsanız o kadar iyi mesela ben hem vip 1 hem de vip 3 aldım iki vip kullanıyorum

IMG_20231025_122320.jpg

Daha sonra bir kaç iş yapın ve yeniden genel chate girip milleti darlayın

IMG_20231025_105433.jpg

Gelen paraları şirketler için değerlendirin sonrasında partinizin discord ve ya telegram kanalına katılarak mesai arkadaşlarınıza biraz şirinlik yapıp konuyu olur olmadık yerlerden paraya fln bağlayın namusa boğun damardan girin
IMG_20231025_124243.jpg

Sonra tekrar genel chate dönün daha da ricacı olun.

IMG_20231025_105450.jpg

Son olarak parti grubunuzdan nokta dokunuşlar yapın ve böylelikle alabileceğiniz tüm desteklerden faydalanmış olun.

IMG_20231025_124511.jpg

Gerisini akışına bırakın ve yine ince dokunuşlarla partinizden başkanlık vekillik gelmesi için beklemeye koyulun

IMG_20231025_124446.jpg

Eğitimimizin sonuna geldik. Kafanıza takılanlar ve merak ettikleriniz için dm'den ulaşabilirsiniz teşekkürler.

S

Sera*

Ziyaretçi
Bu yorum bana bi yerden tanıdık geliyor bana niye kuruldunuz sera başkanım? Ben başkan online'in barış elçisiyim küs kalmayalım barışalım
Kurulmak falan doğru kelimeler değil. Sordum sadece Mesut bey siz nasıl sorduysanız benim de sormaya hakkım var değil mi

K

Kafirya

Ziyaretçi
oyuna yeni başlayan biri ve chatlerin ne işe yaradığından bir haber, şimdi Mesut bey siz cidden bizimle birbirimize salça olalım diye mi açıyorsunuz bu postları yoksa üstümüze oynamak için bir amacınız mı var hala anlayamadım

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Daha sonra genel chate girip beleşten para gelsin diye milleti darlamalısınız. Mutlaka vicdanına hitap ettiğiniz birisi çıkar başkanlarımız gönlü bol ve vicdanlı insanlardır. Gelen paraları cebe indirirsiniz.

bu nasıl birşey milleti üç kağıtçılığamı alıştırmaya çalışıyorsun eyy büyük mesut başkan

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Başkanım alınganlık yapıyosun parti ismi yazmıyor görselde sizin partiyle alakalı bi durum olsun diye değil yani. Partinize saygım da sevgim de sonsuz
bence öyle Bu saaten sonra öyle algılıyorum. örnek verdiğin kişi bizim partiden ve dünden beri 150mnin üstünde bir para yardımı aldı ve sürekli para isteyen bir adam kendisi