Vergi Eşi Aranıyor (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi

Between

Üye
Vatandaş
Dipnot ; Mesut başkanım an itibari ile vergi eşi bulmuştur ilan geçersiz sayılıyor 😂

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
benimle kasar mısın Ankara şehir başkanıyım ayrıca seçim kazanma tüyoları veririm :ROFLMAO:
Muhabbetim olmayanları kastetmemiştim seçim gelir geçer merak etme ferhatcım önemli olan muhabbet :) yani çokta önemseme kendini ben vereyim ama tavsiyemi kulağına as güzelce

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Efecim valla öğret çok iyi olur öğrette öğrettiğin şeyin tersini yapalım iki seçimde aday olup ikisindede fark yemeyelim 😃
Sabaha kadar bununla övün sen ama bilmediğin bir konu var sizden hiçbirşey olmaz ayrıca son gülen her zaman iyi güler ben gayet rahatım gördüğün üzere 😁

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Biz kazanmayı kaybede kaybede öğrenenlerdeniz efe başkanım sen aldırış etme kimseye. Burdan ilan ediyorum önümüzdeki ilk adaylığında hangi ittifakta olursan ol oyum sanadır

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Biz kazanmayı kaybede kaybede öğrenenlerdeniz efe başkanım sen aldırış etme kimseye. Burdan ilan ediyorum önümüzdeki ilk adaylığında hangi ittifakta olursan ol oyum sanadır
Haydi hayırlı geceler Mesut kardeşim cümleten.biz muhabbet ortamını dostlar meclisini kurmuşuz gerisi Fasa fiso herkes rahatına işine gücüne baksın 😃🌹