ilk Medya | Magarsus Röportaj (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
IMG_20231103_155332.jpg

ilk Medya bir İlk Adım Partisi kuruluşudur.

Her türlü eleştiri ve öneriye açık olduğumuzu bilmeniniz isteriz.

Yeni röportajımızı Turan Partisi ailesinden Magarsus başkanım ile yaptık. Cevapları alırken kendi içimde Vezirköprü ilçe başkanı Turan Gaya'nın yeğeni gibi tepkiler vermek durumunda kaldım fakat yapacak bir şey yok Efecan'ı böyle sevdik böyle kabullendik. Keyifli okumalar.

------------------------------------------------------------------

Merhaba Magarsus başkanım kısaca kendinden bahseder misin?

-Merhaba Mesut kardeşim . Öncelikle tarafsız olduğuna inandığım için senin o güzel sorularını içtenlikle cevaplayacağımı belirtmek istiyorum . Adım Efecan. 30 yaşındayım. Birisi açık birisi yüzyüze olmak üzere 2 üniversite bitirdim. Adanada yaşıyorum doğma büyüme buralıyım aynı zamanda alman vatandaşlığımda mevcut . Kendi işyerimi işletiyorum sektörüm kırtasiye üzerine toptan ve perakende satış aynı zamanda e-ticaret yapıyorum . Boş zamanlarımda bir çok online oyunu oynuyorum . bunlardan biriside şuan bulunmuş olduğumuz sanal siyaset oyunu. Bu oyuna KIZILELMA partisiyle başladım ve şuan TURAN partisi çatısı altında yoluma devam ediyorum. KIZILELMADA Parti Başkanlığı yapmış birisi olarak soracağın soruları yanıtlayacağım kimse şahsi algı yapmasın yapanlara Turan Partisi Yöneticisi MAGARSUS olarak cevap veririm adresimiz belli kral 😁

Kişisel olarak en büyük hayalin ve gerçekleştirmek istediğiniz projeler nelerdir?

-Çok büyük bir hayalim yok açıkcası gerçekleşmesi gereken çoğu hayalimi erken yaşta başardım fakat gerçekleştirmek istediğim projelerden bazıları iş sektörüyle alakalı bunu farklı bir iş dalı veya yatırım olarak nitelendirebiliriz franchise sistemi diyebiliriz umarım yakın zamanda bu projelerimizde gelişir

En iyi anlaştığın kişi kimdir? Sosyal hayattan biri midir yoksa sanal alemden mi? Ve ya ailenden/akrabalarından birisi mi?

-En iyi anlaştığım kişiler diyelim çünkü oldukça fazlalar 😂 . Bu anlaştığım kişilerin hemen hemen hepside hem sosyal hem sanal alemde benimle beraberler zaten 😊 . Extra olarak nişanlımla gayet güzel anlaşıyoruz ayrı bir parantez açmalıyım onada 😁

Şu anda sivil hayatta yaptığın işin dışında legal ve ya illegal hangi işi yapmak isterdin?

-İllegal olarak birşey yapmak istemezdim açıkcası çünkü esnaf olarak haram lokma sevmeyen birisi olarak yapıma ters muhakkak bir yerden çıkar 👍 legal olarakta yapmak istediğim iş ne olabilir diye sorduysan , Tabikide bir futbol klübü yönetmeyi isterdim (teknik ekip olarak veyahutta yönetici olarak farketmez )

Yalan söylemenin uygun olduğu durumlar var mıdır? Varsa nelerdir?

-Yalan söylemenin uygun olduğu bir durum diye birşey yoktur yalan ya vardır ya yoktur. İhtiyaç duyuluyorsa yalan söylenir bu kadar basit.

Beyaz yalan söyler misin, ne gibi durumlarda söylersin?

-Tabikide söylerim sıklıkla . İş durumlarında çok karşılaşıyoruz . Mesela 10 firma fuara davet ediyor Türkiye'nin farklı şehirlerinde fakat hepsine katılmamız mümkün olmuyor bu yüzdende bu sene elimizde çok ürün var merak etmeyin sizdende yazdıracağız ürün vs tarzı bir çok beyaz yalan söyleniyor insanları kırmamak adına . Bu sadece örnekti bunun gibi yüzlercesi mevcut. Çünkü insan idare etmek çok zor 😁

Bu hayatta yaşadığın ve ya yaşayamadığın için pişmanlık duyduğun bir şey var mı?

-Yaşayamadığım için pişmanlık duyduğum olay 16 sene futbolculuk yaptığım dönemde (3 senesi profesyonel olmak üzere) çapraz bağ kopması sonucu transfer dönemi anlaştığım iyi bir klübe transferimin gerçekleşmemesi oldu bunu yaşamayı çok isterdim sakatlık sonrası profesyonel futbola devam etmeyişim benim için en büyük pişmanlıktı.

Tanışma ihtimalinin çok düşük olduğu biri ile tanışıp sohbet etme olanağın olsaydı bu kişi kim olurdu? Ondan neler öğrenmek isterdin?

-Futbol oynadığım dönemde olsaydım kesinlikle bu isime Fatih Terim diyebilirdim . Ondan herşeyi öğrenebilirdim futbol ile ilgili . Günümüzde çok fazla tanışmak istediğim çok düşük ihtimalli birisi yok açıkcası .Sadece Kıvanç Tatlıtuğ ile tanışıp böyle mükemmel bir oyunculuğu nasıl canlandırdığını merak ediyorum muhtemelen bunu öğrenirdim 😂

Hiç kimsenin bilmediği ve ya farketmediği bir özelliğin var mı? Varsa neden bugüne kadar gizli kaldı?

-Hiç kimsenin bilmediği bir özelliğim duygusal oluşumdur. Kimse beni ağlarken , dertliyken, mutsuzken görmemiştir. Genetik bir yapıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu durumun ve hiçbir zamanda göremeyecekler ☺️

Seni en çok ne sinirlendirir? Sinirli olma durumuyla baş edebiliyor musun? Edemiyorsan sebebi var mı?

-Adanada yaşıyor olmam yeterli herhalde bu soruya 😂 😂 . Şaka bi yana Beni en çok insanlar sinirlendirir. İnsanlarla uğraşmak çok zor çünkü(trafiği , işi , sosyal medyası , sosyal hayatı , sanal alemi ). Aşırı kinci birisiyimdir sinirli olma durumuyla baş ederim ama ben etmek istersem ederim etmek istemiyorsam o sinirin geçmesini istemediğim içindir buda kinden kaynaklı. Ayrıca bu ülkede ben sinirli değilim diyen hiç bir insanı göremezsin 😂

Çay mı? Kahve mi?

-Aç karnına güzel bir kahve , akşam üzeride davşan kanı bir çay ❤️

Samimi olduğun ve ya sevdiğin bir insan kanunsuz bir iş yapsaydı polisi arar mıydın?

-Çoğu işi kanunu bilmeden yaptığı için insanlar bir yorum yapamıyorum .

Bir film yapabilecek olsaydın filmin konusu ve ismi ne olurdu?

-Muhtemelen Tarih filmi olurdu. Buna benzer bir çok film var bugüne kadar yapılan ama gerçek bir başyapıt olarak Türkiye Tarihini anlatan mükemmel bir film yapmak isterdim . insanıyla doğasıyla kültürel miraslarıyla karış karış her toprağın ayrı ayrı filmini yapmak isterdim

Hangi takımlısın?

-Cebimde yoktu , ömrümden verdim. Bekir Çınar, Demirspor'un için tefecilerden aldığı borçları ödeyemedi ve intihar etmeye karar verdi .Bütün klüp borçlarını kendi üzerine alıp intihar etti. Son anında ise yine mavi-lacivert renkleri yanındaydı. Kendisini mavi lacivert bir ip ile astı. Başkanlar, futbolcular, yöneticiler değişir ama Demirspor ruhu değişmez. Sancak bir gün gider Demirspor hep baki kalır. Rahat uyu başkan , rahat uyu.... ❤️

Sigara – Alkol kullanıyor musun?

-Sigara : Hiç kullanmadım . Alkol : Canım ne zaman isterse yani devamlı 😁

En sevdiğin şarkı ve nedeni?

-Manowar - Warriors of the world - Nedeni : Bu Dünya'nın savaşçıları bizleriz...

En sevdiğin film ve nedeni?

-Kesinlikle Yüzüklerin Efendisi serisi Çünkü Yüzüklerin Efendisi serileri filmden oluşan basit bir yapım değildir. Dünyada en büyük ilk girişim olan Tolkien eseri Legendarium evreninin bir parçasıdır. Kitaplarını okuyan neden çok sevildiğini anlar.

Sevgilin/Eşin var mı? Ona buradan ne söylemek istersin?

-Evet Nişanlım Eşim Hayat Arkadaşım var. Ona bu platform üzerinden birşey söylememe gerek yok . kendisine zaten sürekli onu ne kadar sevdiğimi söylüyorum 😂

Yaptığın en büyük çılgınlık neydi?

-Mersin idman yurdu maçında mersin tribünlerine demirspor formamla girmemdi ölmediğim için hala şanslıyım sanırım 😄

Sevdiklerin için yapamayacağın bir şey var mı?

-Sevdiklerim için maddi anlamda yapamayacağım şeyler olsada manevi anlamda yapamayacağım birşey yok sanırım gerçekçi olmak lazım.

Hayatta en çok kıymet verdiğin insan?

-Çok klişe bir çok kişi nişanlımı söyleyeceğimi tahmin eder ama ben çocukluk dostumu tercih ediyorum bu soruda 30 yıldır bana verdiği kıymeti güveni desteği hiçbir insan veremez ❤️

Evcil hayvanın var mı? Sahiplenmek zorunda kalsan kedi mi sahiplenirdin yoksa köpek mi?

-Lanet olası tekir cinsi bir kedim var maalesef 6 yaşında. burdan sahipleneceklere tavsiyem tekir almayın eve 😂

Oyunun işleyişiyle ve ya yönetimiyle alakalı tavsiyen, önerin ve ya eleştirin var mıdır? Yönetici olsaydınız neleri değiştirmek ve ya nasıl yenilikler getirmek isterdiniz?

-uzun bir cevap vermek istemiyorum çünkü herkesin düşüncesi oyunla alakalı anlık olarak değişebilir burası sanal ortam . yönetime tavsiyem haklı dahi olsalar çok ama çok ufak şeylerde (yöneticiyle 2 'li diyalog halinde) cezanın süresiz uzatılmaması . Ne kadar çok oyuncu o kadar fazla aksiyon sohbet muhabbet eğlence ve kazanç demektir. Hiçbir zaman yönetici olamayacağım için bişeyi değiştirip bir yenilik getirmek istemem çok değişiklikte iyi değildir 😁

Oyun içinde en iyi anlaştığın ve en az anlaşabildiğin arkadaşlarımız kimlerdir?

-buna bir çok isim verebilirim oyuna başlayalı 6 ay oldu KIZILELMA partisiyle oyuna başladım bu süreçte birbirinden değerli parti üyeleriyle tanışma fırsatım oldu hepsini çok sevdim ve anlaştım herhangi birisiyle büyük bir problemim olmadı . Emrullah, Burak atak , Kurt, Emirhan , Mustafa Denli , Kaan Yüksel gibi değerli ve kıymetli isimleri tanıdım. En iyi anlaştığım isim Emrullah Köseydi kendisi şuan oyunu bıraktı . Şuan Burak Atakla gayet güzel anlaşıyoruz kendisi hemşerim olur 😄 . En az anlaşabildiğim isim ise KURT . Bir konu üzerinde konuşurken sürekli o konuyu dağıtıyor farklı yerlere çekiyor. Ve bu çok sinir bozucu 😄. bu verdiğim isimler arkadaş dahilimde olanlar tabiki gerisi fasa fiso . Seninlede çok anlaşamıyorumda neyse oralara girmeyim 😄

Bize biraz partinden bahseder misin?

-İlk önce her zaman her yerde KIZILELMA diyorum. Oyuna geldiğimde kendileri bana bu oyunu öğrettiler elimden geleni yaptım bana Parti Başkanlığını layık gördüler mükemmel bir partiydi . Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. O dönem Güneş Partisinden Burak Atakla tanıştım güzel bir aile ortamı kurduk gayet güzel bir şekilde eğlenip vakit geçirdik. Partimizi Kurucumuzun isteği üzerine kapatıp güneş partisiyle birleşme kararı aldık. Şu an TURAN partisiyle yola devam ediyoruz . Çokta değişen birşey yok yine aynı isimler yine aynı çatı altında bunun bir oyun olduğunun farkına vararak güzel bir dostluk çerçevesinde sohbetimize ve muhabbetimize devam ediyoruz. Turan Partisi olarak herkes herşeyi istediği gibi istediği şekilde konuşup ifade etmekte özgürdür kimseye bir kısıtlama yapılmamaktadır ve isteyen istediği şekilde partide kendisini ifade edebilmektedir.

Partin senin için ne anlam ifade ediyor?

-Tek kelimeyle AİLE. Her oyunda muhakkak bir klanın ,partin , ailen olur. Bu oyundaki ailemde benim partim ☺

Sence sen partin için ne anlam ifade ediyorsun?

-Muhtemelen sorun 😂 . Aşırı sorun çıkartmayı seviyorum çünkü hiçbirşey yoksada muhakkak birşeyler vardır 😂. Birde kendilerine soralım tabikide ...

İçinde bulunduğunuz ittifakta (Turan İttifakı) eleştirebileceğiniz en az bir konudan bahseder misiniz?

-İttifak liderlerinin oyuna ayırdığı vakit olabilir muhtemelen (Atak gibi 😁) . Ama çoğu işinde gücünde olan evli barklı insanlar bunlarıda doğal karşılıyoruz herkes her an sürekli online olacak kadar işsiz olamaz değil mi ?

İçinde bulunduğunuz ittifakta (Turan İttifakı) yenilik getirmek istediğiniz en az bir konudan bahseder misiniz?

-Bunu pas geçiyorum zamanı gelince gereken yenilik yapılacak kısa bir zamandan sonra 😂

Son olarak yeni başkan adayları neden sizin partiye gelmeli? Neden seninle yol yürümeli?

-Herhangi bir vaatte bulunmuyoruz gelsinler tanısınlar bizi görüşsünler zaten kendileri bizimle beraber olmak isteyeceklerdir buna eminim kimseyi zorlama parti davetiyle partiye alıp saçma sapan görevler vaatler verip söylemek benim açımdan mantıksız az olsun öz olsun bizden olsun mantığıyla hareket ediyoruz en önemlisi bunun oyun olduğunu ileride sanal alem dışındaki hayattada beraber olabileceğimizi bilmeleri önemli ben şahsen bir üye olsam bu fikir için bile yol yürümeyi tercih ederdim öylede yaptım iyiki yapmışım ❤️

Zaman ayırdığın için teşekkür ederim başkanım.

S

Sera*

Ziyaretçi
Kendisine neden 999999. Mağlubiyetin de ne yaşadığını sormadınız Mesut bey taraflı habercilik mi yapıyorsunuz yoksa ajjsksksks Nişanlısı adına üzüldüm

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Kendisine neden 999999. Mağlubiyetin de ne yaşadığını sormadınız Mesut bey taraflı habercilik mi yapıyorsunuz yoksa ajjsksksks Nişanlısı adına üzüldüm
bu bir oyun seracım 999999 değil 100 bin kez gene mağlup olabilirsin scriptle girdiğin lol maçı sanma heryeri bende sen ve senin özel hayatındaki ailem sevgilim dostum dediğin kişiler adına çok üzülüyorum Allah yardım etsin hepsine abicim

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Tüm paylaşımlarımıza ve yorumlarımıza "beğenmedim" tepkisi veren başkanımızla yaptığınız bu söyleşiye emeklerinizden dolayı "beğendim" tepkisi veriyorum Mesut abi. :)

S

Sera*

Ziyaretçi
bu bir oyun seracım 999999 değil 100 bin kez gene mağlup olabilirsin scriptle girdiğin lol maçı sanma heryeri bende sen ve senin özel hayatındaki ailem sevgilim dostum dediğin kişiler adına çok üzülüyorum Allah yardım etsin hepsine abicim
Verdiğiniz örnek bile o kadar mantıksız ki daha da üzüldüm nişanlınız adına sjsksks Lol de bir maçı kaybetmek maks 30 dk. Yeni bir oyuna başlamak maks 5 dk. Ama burada öyle değil. 2 ay boyunca girdiği seçimi kaybetsem. Yüzüm kızarır tabi sende haklısın insanın önce yüzü olması lazım pardon unutmuşum yorumu hiç yapmadım say keyifli oyunlar ajskksos. Tolga Çıtır başkanımıza sevgiler 😍

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
bilmem kaçıncı gelişin buraya boş boş çene çalıp insanları eğlendirmeye devam etmelisin herhangi bir fonksiyonun zaten yok bu oyunda maksat muhabbet olsun sana :D . Sen seçimlere gir kaybet yüzün kızarsın sonra gel bana konuş önce kendine bir bak sonra her konuya atla hadi abisi :D

S

Sera*

Ziyaretçi
bilmem kaçıncı gelişin buraya boş boş çene çalıp insanları eğlendirmeye devam etmelisin herhangi bir fonksiyonun zaten yok bu oyunda maksat muhabbet olsun sana :D . Sen seçimlere gir kaybet yüzün kızarsın sonra gel bana konuş önce kendine bir bak sonra her konuya atla hadi abisi :D
Ben kaybediceğim seçime girmem. Hak etmediğim yerde de bulunmak istemem oyunu fazlasıyla ciddi oynamıyorum dolayısıyla bir makam mevki peşine de girmiyorum. Bak kendi öz eleştirimi yaptım sende varmı bu cesaret sjskkss Duygusalım demişsin ya her kaybedişinde ağlıyorsan üzülürüm Margarsuscu yüzün gülmez ajsksksksls Şaka şaka üzülmem beter ol daha çok mağlubiyet yaşıcaksın sjskksls

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Ben kaybediceğim seçime girmem. Hak etmediğim yerde de bulunmak istemem oyunu fazlasıyla ciddi oynamıyorum dolayısıyla bir makam mevki peşine de girmiyorum. Bak kendi öz eleştirimi yaptım sende varmı bu cesaret sjskkss Duygusalım demişsin ya her kaybedişinde ağlıyorsan üzülürüm Margarsuscu yüzün gülmez ajsksksksls Şaka şaka üzülmem beter ol daha çok mağlubiyet yaşıcaksın sjskksls
dediğim gibi seracık partim beni 50 kere daha layık görsün 50 kere daha olurum problem yok söylediğim üzere muhabbetleri yetiyor insanların bana gayet rahatım umarım birisi birgün senide birşeye layık görür :D :D

S

Sera*

Ziyaretçi
dediğim gibi seracık partim beni 50 kere daha layık görsün 50 kere daha olurum problem yok söylediğim üzere muhabbetleri yetiyor insanların bana gayet rahatım umarım birisi birgün senide birşeye layık görür :D :D
Oyun da birşeye layık görülmeyi büyük bir vasıf olaraj algılıyorsan durum sandığımdan daha vahim bak bu sefer cidden üzüldüm haline ajskls şaka şaka vallahi üzülemiyorum olmuyor üzüntü bi geliyi bi gidiyi beni kimse birşeye layık göremez Magarsuscum ben birilerinin piyonu olmam oynarsam kendim oynar şah mat yapar bitiririm işi tamam mı bebeğim. Hadi şimdi nişanlının koynunda usul usul 99999. Mağlubiyetin için ağla hatta sen 1 kez daha ağla gelecek ay kullanırsın bu da sana son cevap canım öptüm gözlerinden keyifli oyunlar ☺️☺️

BurakAtak

TÜRK BUDUN
27. Dönem Oyun Başkanı
Verdiğiniz örnek bile o kadar mantıksız ki daha da üzüldüm nişanlınız adına sjsksks Lol de bir maçı kaybetmek maks 30 dk. Yeni bir oyuna başlamak maks 5 dk. Ama burada öyle değil. 2 ay boyunca girdiği seçimi kaybetsem. Yüzüm kızarır tabi sende haklısın insanın önce yüzü olması lazım pardon unutmuşum yorumu hiç yapmadım say keyifli oyunlar ajskksos. Tolga Çıtır başkanımıza sevgiler 😍
Acaba partinden hangi isim cıktıda kazandın merak ediyorum. 😂

S

Sera*

Ziyaretçi
Acaba partinden hangi isim cıktıda kazandın merak ediyorum. 😂
Sana ne dokundu Burakcım açıklamak ister misin bende onu merak ediyorum 🤣 Arkadaşınız kendi cevap veremicek seviyedeyse söyleyin ona göre davranıyım insaflı ve anlayışlı biriyimdir 🤣