Merhaba arkadaşlar bir seçimin daha sonuna geldik.
Parababasii 114 Oy
Luridrex 69 Oy
Almıştır.
Yeni oyun başkanı @parababasi'ni tebrik ederiz.
Parababasii 114 Oy
Luridrex 69 Oy
Almıştır.
Yeni oyun başkanı @parababasi'ni tebrik ederiz.
Teşekkür ederimTebrikler Kadir ??
Oyundaki Seçim Sonuçlarından şüpheleniyoruz parti olarak süphendiğimizi açıklıyoruz
Aynen admin şahibeli oylama yaptı kesinlikle admin beni başkan yaptı katılıyorum kaan başkanım (!)Oyundaki Seçim Sonuçlarından şüpheleniyoruz parti olarak süphendiğimizi açıklıyoruz
Seçimde oyunda admin yüzünden değil sizin yüzünüzden oyundaki seçim sahibeli değilde oyundaki seçimi ortaklaşa 2 parti rakipsiz yaptıAynen admin şahibeli oylama yaptı kesinlikle admin beni başkan yaptı katılıyorum kaan başkanım (!)
Ben dedim ki oyundaki seçimler rakipsiz dedim sahibeli demedim başka anlamlaya çekmeyinizAynen admin şahibeli oylama yaptı kesinlikle admin beni başkan yaptı katılıyorum kaan başkanım (!)
Ya kardeşim rakipsiz nasıl oluyor sen nasıl bir dünyada yaşıyorsun, senin dünya bi ayrı bizlerinki ayrı gibi davranıyorsun.Ben dedim ki oyundaki seçimler rakipsiz dedim sahibeli demedim başka anlamlaya çekmeyiniz
Başka adaylar vardı ama pek kampanya olmadı yani rakipsiz geçtiYa kardeşim rakipsiz nasıl oluyor sen nasıl bir dünyada yaşıyorsun, senin dünya bi ayrı bizlerinki ayrı gibi davranıyorsun.
İki parti aday koydu, daha aktif olan parti kazandı bu kadar basit bunda birşey arıyorsan oda senin aktifsizliğinden kaynaklanıyor, hak ederek kazanılmış bir oylama boşuna ortalığı germene hiç gerek yok kaancım
Sizin oyuncularınız bile seçim rakipsiz diyoeYa kardeşim rakipsiz nasıl oluyor sen nasıl bir dünyada yaşıyorsun, senin dünya bi ayrı bizlerinki ayrı gibi davranıyorsun.
İki parti aday koydu, daha aktif olan parti kazandı bu kadar basit bunda birşey arıyorsan oda senin aktifsizliğinden kaynaklanıyor, hak ederek kazanılmış bir oylama boşuna ortalığı germene hiç gerek yok kaancım
Senin algıya yönelik çalışmalar yapman lazım, beynin seni yönlendiriyor sen onu yönlendir iyi oku yazılanları ona göre de bir yorum yapSizin oyuncularınız bile seçim rakipsiz diyoe
Başka adaylar vardı ama pek kampanya olmadı yani rakipsiz geçti
HhhhhValla sezon sonu indirimleri vardı ama yetişemedin. %50 ye varan indirimler vardı. İşaretli ürünler KAMPANYAYA dahildi ??
7 kişilik sıralamada 2 partinin oyuncuları vardi eskalen partisinin adayi luridrex istiklal partisinin adayı parababasiiydi. Bu yüzden oyların çoğu onlara gitti ki ikili mücadeleye yani ikinci tura atlayabilsinler diye. İkinci turda luridrex ve parababasii partilerini temsil ederek yarıştılar ve kazanan belli oldu. Bunun neresi mantıksız kaan başkanim?Başka adaylar vardı ama pek kampanya olmadı yani rakipsiz geçti
Neresi mi kampanya yetersiz oldu seçim baya sönük geçti resmen oyundaki seçimin rekabeti çok azaldı7 kişilik sıralamada 2 partinin oyuncuları vardi eskalen partisinin adayi luridrex istiklal partisinin adayı parababasiiydi. Bu yüzden oyların çoğu onlara gitti ki ikili mücadeleye yani ikinci tura atlayabilsinler diye. İkinci turda luridrex ve parababasii partilerini temsil ederek yarıştılar ve kazanan belli oldu. Bunun neresi mantıksız kaan başkanim?
Anladim ben seni kral diyorsun ki puan basmayin deli gibi bizde sıraya girelim. Ozaman görelim oy gücünü diyorsun. Fakat bizim puan kasma amacimiz belediye başkanlığını almak zaten oradaki rekabetten oturu bastıkça basıyoruz ve durum bu hâle geliyor.Neresi mi kampanya yetersiz oldu seçim baya sönük geçti resmen oyundaki seçimin rekabeti çok azaldı