V
V for Vendetta
Ziyaretçi
Ayhan başkanım başarılar diliyorum
Çok emek verdin Her daim yanındayız yolun bahtın açık olsun
@V for Vendetta teşekkürler Başkanım hep beraber inşallah. Yolumuz uzun olacak.Ayhan başkanım başarılar diliyorum
Her zaman Birlikte Yenmekte var yenilmekte ama herşeyden önce dürüstlük dostluk gelir Yolumuz acık olsunSonuç fark etmez. Her zaman yanındayım kardeşim
İnşallah Nusret başkanım hep birlikte başarıcaz.İşin ehline teslim edilme vakti geldi artık. Layıkıyla bu görevi yapacağından ve oyuna daha fazla katkı sağlayacağından şüphem yok
Yolun açık olsun tüm varlığımızla yanındayız.
#SenBenYokBizVarız
İnşallah Arda BaşkanımGüzel Günler Göreceğiz Çocuklar!
Motorları Maviliklere Süreceğiz.
Çocuklar İnanın!
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler.
İVEP GELİYOR GÜZEL GÜNLER GELİYOR AYDINLIK GÜNLER GELİYOR!
Biz Biriz Hep Birlikteyiz Teşekkürler başkanım.Çıktığımız bu yolda her zaman yanımızda olan Ayhan başkanıma başarılar diliyorum nasıl o bizim her zaman yanımızdaysa bi de her zaman başkanım yanındayız arkasındayız. Büşra başkanıma da başarılar diliyorum. İVEP
İnşallah Emirhan başkanım teşekkür ediyorum .Ayhan başkanımızı tebrik ediyorum inşallah adaletli bir seçim olur
Sağol kral varlığın yeter.Başarılar ayhancığım
sağol @Tolga Çıtır başkanım. teşekkürlerHayırlı uğurlu olsun. Başarılar dilerim
Hep birlikte inşallah.Ayhan başkanım zaten oyun başkanlığına yakışır bir başkan insAllah her şey gönlünüzce olsun #varolsunivep
Bu şey değil mi kaybediceğimizi bildiğimiz maçta biz Beşiktaşlıların sevinmek için sevmedik biz seni söylemesi gibi birşey değil mi skslspsSonuç fark etmez. Her zaman yanındayım kardeşim
Ekli dosyayı görüntüle 11860
Bismillahirrahmanirrahim
TURAN İTTİFAKI ADAYLIK DUYURUSU,
Değerli Başkan Online Oyuncuları;
Çıktığımız Bu Yolda Bizleri Hiçbir şekilde Yalnız bırakmayan Tüm Değerli Dostlarımızı Sevgiyle Selamlıyoruz, Kaybedecek Bir Şeyimiz Yok Kazanacağımız Çok Şey Var; Sloganıyla Çıktığımız Tüm Seçimlerde Kazandığımız Tüm Dostlarımızı Selamlıyoruz.
Turan İttifakı Olarak Kısa Süre İçinde Kurulan İşçi ve Emekçi Partisinin 38. Dönem Oyun Başkanlığına Adaylığını Aynangünerr Başkanımızın Adaylığını Tüm Kamuoyuna Bildiriyoruz
Ve Öte Yandan Adaylığını Açıklayan Büşra Gamze Başkanımızı Tebrik Eder Güzel Bir Seçim Geçirmek Dileğiyle. Hayırlı Cumalar.
Ayhan başkanıma çok yakışacak bu makam. Hak ettiğini alman dileğiyle ayhan başkanım. #senbenyokbizvarEkli dosyayı görüntüle 11860
Bismillahirrahmanirrahim
TURAN İTTİFAKI ADAYLIK DUYURUSU,
Değerli Başkan Online Oyuncuları;
Çıktığımız Bu Yolda Bizleri Hiçbir şekilde Yalnız bırakmayan Tüm Değerli Dostlarımızı Sevgiyle Selamlıyoruz, Kaybedecek Bir Şeyimiz Yok Kazanacağımız Çok Şey Var; Sloganıyla Çıktığımız Tüm Seçimlerde Kazandığımız Tüm Dostlarımızı Selamlıyoruz.
Turan İttifakı Olarak Kısa Süre İçinde Kurulan İşçi ve Emekçi Partisinin 38. Dönem Oyun Başkanlığına Adaylığını Aynangünerr Başkanımızın Adaylığını Tüm Kamuoyuna Bildiriyoruz
Ve Öte Yandan Adaylığını Açıklayan Büşra Gamze Başkanımızı Tebrik Eder Güzel Bir Seçim Geçirmek Dileğiyle. Hayırlı Cumalar.