Kartlar tekrar dağılsın🥳 (10 Kişi İçeride)

M

M-D

Ziyaretçi
Düşmanlıkla başlayan dostluklar harbiden sağlam oluyor en büyük kanıtı seninle @denli

Çok uğraştın , sozculugumuzu üstlendin Cansın her daim yan yana 🌹

Dün sakin olun , rahat olun dediğiniz an seçim bitmişti bizim için 😀

Burdan senin hirslanmana yardımcı olan birine daha teşekkür etmek istiyorum 😀😀 ilk gün kazanmakta var kaybetmekte diyen adam 2. Gün bu seçim bizim dedirtti sana 😀😀😀
Sen birşeylerin keyfini yapıyorsun bunu yaparken yaptığın hatanın farkınds değilsin hala
Beni niye etiketliyorsun kardeşim beni Allah aşkına hafızandan çıkar gözünü seveyim şu panik atağı herkese getirdin seni tebrik ediyorum 👏👏👏

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Sen birşeylerin keyfini yapıyorsun bunu yaparken yaptığın hatanın farkınds değilsin hala
Beni niye etiketliyorsun kardeşim beni Allah aşkına hafızandan çıkar gözünü seveyim şu panik atağı herkese getirdin seni tebrik ediyorum 👏👏👏
etiketleyememiş bide askjfsjkdgfjksdglkasdqwe

C

CB36

Ziyaretçi
Arkadaş bugün sayemde çok hirslanmis ne yapsın 😅

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Burda bile yazdığın kelime başkasına
Adam sana ne diyor sen ne diyorsun adama
Cidden çok zekisin. Hayran olmamak elde değil. Neyse ki hepimizden çok zekisin. O yüzden olduğunu sanıyorsun bunların. Kutlamalara devam et. Gün gelir devran döner.

M

M-D

Ziyaretçi
Cidden çok zekisin. Hayran olmamak elde değil. Neyse ki hepimizden çok zekisin. O yüzden olduğunu sanıyorsun bunların. Kutlamalara devam et. Gün gelir devran döner.
Çağlar sen kimsin senden çekinecem ben hiçbir posta yorum yapmamışım yapsam yaparım sana sorcak halim yok

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Çağlar sen kimsin senden çekinecem ben hiçbir posta yorum yapmamışım yapsam yaparım sana sorcak halim yok
Doğru dedin birbirimizi tanimayiz etmeyiz. Tanımadığın insanlara aptal muamelesi yapma demek istedim sadece. Bu arada sen kimsin?