PB oylaması sırasında ardanın şan şöhret merakı sonucunda gonca taraf değiştirdi ve pb en1'in oldu
BaşkanOnline I LOVE BAŞKANONLINE Yönetici Oyun Yönetimi 4 Ara 2023 #1 PB oylaması sırasında ardanın şan şöhret merakı sonucunda gonca taraf değiştirdi ve pb en1'in oldu
M MAGARSUS Ziyaretçi 4 Ara 2023 #5 arda yavaşça o klavyeyi elinden bırak ve pbyi enoya teslim et sana bu yakışır
Aktimur* 4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı Vatandaş 4 Ara 2023 #7 Hakkımı helal etmiyorummmmm PARTİLER DİRLİĞİ olarak döneceğiz arda başkanımmm
BurakAtak EFELER 27. Dönem Oyun Başkanı 4 Ara 2023 #8 İyice ardaya benzedi yazım adam otomatik çekiyor
S Sado55 Ziyaretçi 4 Ara 2023 #10 BurakAtak' Alıntı: yıklama arda sonra tekrar darbe yaparız Genişletmek için tıkla ... Türkçe’yi unuttu iyice çok yaşlandın çok
BurakAtak' Alıntı: yıklama arda sonra tekrar darbe yaparız Genişletmek için tıkla ... Türkçe’yi unuttu iyice çok yaşlandın çok
BurakAtak EFELER 27. Dönem Oyun Başkanı 4 Ara 2023 #11 Sado55' Alıntı: Türkçe’yi unuttu iyice çok yaşlandın çok Genişletmek için tıkla ... Bence de ben gidiyorum yatmaya
Sado55' Alıntı: Türkçe’yi unuttu iyice çok yaşlandın çok Genişletmek için tıkla ... Bence de ben gidiyorum yatmaya