2. Bölge Maaşları (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Sayın başkan online yönetimi,üyeleri;İzmir 2. Bölgede görev yapan birisi olarak bir büyükşehirden gelen verginin 32.5 milyon olmadığını,olamayacağını’ sizlere bildiriyoruz ve bunu bir çok kez bildirdik.Aynı şekilde Ankara Büyükşehirde 2. Bölgede görev yapan ‘Gırıg Reis’başkanımın aldığı miktarda 32.5 milyondur.İzmir’de görev yapan bir diğer görev başkanım Mustafa Yağız’ın aldığı miktar ile bizim aldığımız miktar arasında 1.041.236.700(1 milyar 41 milyon) fark vardır..Bu sorunun düzeltilmesini ve telafisinin yapılmasın arz ediyorum.Daha önce bu durum 3 kez yaşandı ve 3’ündede sorun düzeltilmiştir denildi ancak görüldüğü gibi düzeltilen bir durum söz konusu değil.Diğer milletvekillerininde aynı sorunu yaşamaması için bu konuya bir an önce ağırlık verilmesini ve telafi edilmesini bir an önce talep ediyoruz.!

Ekli dosyalar

• IMG_3418.jpeg
    IMG_3418.jpeg
    108.8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_3418.jpeg
    IMG_3418.jpeg
    108.8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_3419.jpeg
    IMG_3419.jpeg
    75.9 KB · Görüntüleme: 21

GIRIG REİS

🇹🇷16.DÖNEM ADALET BAKANI 🇹🇷
34. Dönem Oyun başkanı
Aradaki 1 milyar 41 milyon fark nasıl oluştu bu sorunun çözülmesi güven başkanın dediklerine diger 2.şehirlerdeki milletvekili olan başkanlarımızında aradaki farktan hiç hoşnut olmadıklarını tahmin ediyorum

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Aradaki 1 milyar 41 milyon fark nasıl oluştu bu sorunun çözülmesi güven başkanın dediklerine diger 2.şehirlerdeki milletvekili olan başkanlarımızında aradaki farktan hiç hoşnut olmadıklarını tahmin ediyorum
Aynen öyle

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231016_203336_net.shrin.baskan.jpeg
    Screenshot_20231016_203336_net.shrin.baskan.jpeg
    171.8 KB · Görüntüleme: 27

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Sakaryada görev yapam Nur başkanımızın aldığı maaş ve bizim 32.5 milyoncuk maaş

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231016_203336_net.shrin.baskan.jpeg
    Screenshot_20231016_203336_net.shrin.baskan.jpeg
    171.8 KB · Görüntüleme: 28

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş

Fatih Küçük

Yeniden Doğuş Partisi 🌅
Vatandaş
Sanırım 2. Bölgesi olan bütün şehirlerde aynı sorun var. Sistemsel bir hata olduğunu düşünüyorum yönetim gereğini yapacaktır. @Gonca @baskanonline @Umut

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231016_204611_BaskanOnline.jpg
    Screenshot_20231016_204611_BaskanOnline.jpg
    752.9 KB · Görüntüleme: 25
J

Juvanes*

Ziyaretçi
Merhaba @morteguven

2. Bölge maaşları 1.Bölgeye göre biraz az olmakla beraber, sistem maaşları atarken afaki bir farkla pay ediyor.

2.Bölgelere Telafisi manuel olarak yapılacak olup 1.Bölgeden az olacaktır.Telafi en geç yarın gün içinde yapılmış olur.

Hatırlatmanız için teşekkür eder,
Keyifli oyunlar dileriz.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Merhaba @morteguven

2. Bölge maaşları 1.Bölgeye göre biraz az olmakla beraber, sistem maaşları atarken afaki bir farkla pay ediyor.

2.Bölgelere Telafisi manuel olarak yapılacak olup 1.Bölgeden az olacaktır.Telafi en geç yarın gün içinde yapılmış olur.

Hatırlatmanız için teşekkür eder,
Keyifli oyunlar dileriz.
Sonuçta burda 1 bölgede 2 kişi çalışmıyoru muyuz eşit olması gerekmiyormu sevgili umut

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Sonuçta burda 1 bölgede 2 kişi çalışmıyoru muyuz eşit olması gerekmiyormu sevgili umut
Ben şahsen yorum yapmak istiyorum. Bir şehirle ikinci bölgenin maaşının aynı olması mantıksız. İkinci bölge ile birinci bölgenin maaşının aynı olmasıyla beraber birinci bölge milletvekilliğinin bir anlamı kalmaz en mantıklısı 2. Bölgenin daha az olması. 35 Milyon değil tabi

GIRIG REİS

🇹🇷16.DÖNEM ADALET BAKANI 🇹🇷
34. Dönem Oyun başkanı
Ben şahsen yorum yapmak istiyorum. Bir şehirle ikinci bölgenin maaşının aynı olması mantıksız. İkinci bölge ile birinci bölgenin maaşının aynı olmasıyla beraber birinci bölge milletvekilliğinin bir anlamı kalmaz en mantıklısı 2. Bölgenin daha az olması. 35 Milyon değil tabi
En azından Yaklaşık olsun isteriz herkesin rahatlıgı için

J

Juvanes*

Ziyaretçi

1 şehirde 1 Bölge de 2 milletvekili şeklinde değil
1 şehirde 2 Bölge de 1er milletvekili olarak bakıyoruz.

Bölgeler arası maaş farkı da bu şekilde ortaya çıkıyor. Bir taraf nüfus ve vergi anlamda diğer taraftan önde oluyor.

Gelişmiş ilçeler ortalaması/Daha az gelişmiş ilçeler ortalaması şeklinde de bakabilirsiniz.

Tabi diğer arkadaşların dediği gibi; uçurum şeklinde bir fark olmadan olması gerekiyor.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
1 şehirde 1 Bölge de 2 milletvekili şeklinde değil
1 şehirde 2 Bölge de 1er milletvekili olarak bakıyoruz.

Bölgeler arası maaş farkı da bu şekilde ortaya çıkıyor. Bir taraf nüfus ve vergi anlamda diğer taraftan önde oluyor.

Gelişmiş ilçeler ortalaması/Daha az gelişmiş ilçeler ortalaması şeklinde de bakabilirsiniz.

Tabi diğer arkadaşların dediği gibi; uçurum şeklinde bir fark olmadan olması gerekiyor.
Anladım telafiyi bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...