20. Dönem Başlıyor! (1 Kişi İçeride)

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş

vekil.jpg

Başkan Online'nin birbirinden değerli kullanıcıları;

20. Dönem Milletvekili seçimlerini geride bırakmış bulunmaktayız. Seçim sonuçlarının bir kez daha hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. İlk Adım Partisi ve Milli Egemenlik Partisi olarak bu dönem mecliste 15 milletvekili ile temsil edilme hakkına sahip olduk.

Bu dönemde de meclisimizin etkin ve verimli bir şekilde çalışması için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Yasa tasarılarımızla "Başkan Online için bir fikrimiz var!" diyeceğiz. Temiz ve ilkeli siyasetimizle oyuna ve oyuncuya örnek olacağız. Kırıp dökmeden, ötekileştirip dışlamadan var gücümüzle çalışacağız.

Kıymetli oylarıyla gücümüze güç katan her bir kullanıcımıza, partililerimize teşekkür ve şükranlarımızı sunuyor, birliğimiz ve beraberliğiniz daim olsun diyoruz.

Alparslan
İLK ADIM PARTİSİ GENEL BAŞKANI
KİLİS MİLLETVEKİLİ

Y

YUNUS BAŞKAN

Ziyaretçi
Milli egemenlik partisi genel baskanım ve aynı zamanda oyun başkanı Ferhat43 baskanımı
İlk adım partisi genel başkanı ve Kilis milletvekili Alparslan başkanımı tebrik ediyor, listede olan vekillerimize başarılar diliyorum 🇹🇷

cokfenaa

Yeni Üye
Vatandaş
Aranıza en son ben katıldım alparslan başkanım ama bu kadar kısa sürede şu oyuna verdğin emek beni bu oyunda tutmaya yetti ve arttı tabi ferhat başkanım senide unutmadım seninde yaptıkların ayrı sanada ayrıca teşekkürler. sizin gibi insanlar düşünceleri ile fikirleri ile oyun yönetimine alınmalı helede sen ALPARSLAN KARDEŞİM sen bu oyunu başka bir seviyeye getirirsin ben buna eminim.

Meteturan

Trabzonspor
Vatandaş
Hayırlı olsun