24.Dönem Meclis Başkanımız - 0tomris0 (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan MAGARSUS
  • Başlangıç tarihi
M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Bir seçimi daha Zaferle tamamladık

Turan Partisi olarak zaferler koleksiyonumuza bir kazanılmış seçim daha ekledik (Güneş ve Kızılelma Ruhuyla) 🍎 :wolf:

Öncelikle Zafer İttifakımızın partilerinin bize verdikleri açık desteği sonuna kadar sürdürdükleri için hepsine ayrı ayrı teşekkürü borç biliyorum. ❤️

Daha sonra yanımızda duran partilere ve ittifakımızda eksiksiz oy kullanan bütün vekillere teşekkür ediyorum. (işleyiş ve seçim böyle olur) 🌹

Parti başkan yardımcım aynı zamanda yeni Meclis Başkanımız @0tomris0 'e görevinde başarılar diliyorum. 🌹

Ve Son Olarak İçişleri Bakanımız @MertSkyp başkanımıza görevinde başarılar diliyorum

#TuranlaKal
#VarolsunTuran
#Zaferinananlarındır
#TuranisBack

231232.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
T

TOMRİS

Ziyaretçi
Değerli Parti Başkanım MAGARSUS, öncelikle size, partimizin sevgili yöneticilerine ve başkanlarına yanımda durup desteğinizi hiçbir zaman esirgemediğiniz ve bana güvenip aday gösterdiğiniz için sonsuz teşekkür ediyorum.
Değerli ittifakımızın milletvekilleri, sizlere de desteğiniz, oylarınız için minnetarım.
Umarım beni destekleyen desteklemeyen bütün vekillerimizle meclisimizde güzel bir dönem geçiririz. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. 🌹

ADANALI0102

DEFNE PARTİSİ GENEL BAŞKAN VEKİLİ
Vatandaş
Öncelikle tomris başkanımı tebrik eder görevinde başarılar dilerim inşallah adalet bakanlıgı ve ekonomi bakanlıgınada bizim adaylarımız seçilecektir ve bu vesile ile bakanlarımızada başarilar dileriz Turan partisi olarak her zaman olduğu gibi yine bir seçimi zaferlerle tamamladık bu sebepten parti Başkanımız başta olmak üzere parti başkan yardımcımız sözcümüz sekreterimiz ve değerli üyelerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederim tabi ki ittifak partilerimizin bize verdiği desteği asla unutamayız ittifak parti başkanlarımız yöneticileri başta olmak üzere üyelerinede teşekkür ederiz birlikte nice zaferler'e 🤝🤝💪💪👏👏

#Yaşasınturanpartisi
#Yaşasınzaferittifakı 🌹🌹🌹