24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı; (1 Kişi İçeride)

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
İyi bir insan olarak yetişmemizde emeği ve katkısı bulunan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, terör şehidi öğretmenlerimize ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, hayatta olanlara ise sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyoruz. Yolumuzu aydınlatan manevi kutup yıldızlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.

(NOT: Oyun içerisindeki siyasi mücadelemizi sosyal medyaya da taşıyarak Instagram platformu üzerinden
@ilkadimpartisi adıyla yeni bir sayfa açtık. Paylaşımlarımızı inceleyebilir, bizi takip edebilirsiniz.)
tr.jpg

NightKing

İlk Adım Genel Başkan Yardımcısı || Niğde Mv.
Vatandaş
Değerli Öğretmenlerimiz,

Bugün, toplumu aydınlatan, yarınlarımızı şekillendiren, ülkemizin geleceğini ellerinde yoğuran siz değerli öğretmenlerimizin gününü kutlamanın onurunu yaşıyoruz.

Sizler, bilgiyi sadece aktarmakla kalmayıp, öğrencilerinizin kalplerine dokunan, onlara ilham veren ve hayal kurmayı öğreten kahramanlarımızsınız. Geleceğin doktorlarını, mühendislerini, sanatçılarını ve liderlerini yetiştiren sizlerin emeği, hiçbir maddi değerle ölçülemez.

Bir milletin gelişimi, öğretmenlerinin fedakarlığı ve azmi ile doğrudan bağlantılıdır. Bu nedenle, sizin gibi değerli eğitim neferlerinin her zaman yanında olmak, sorunlarınıza çözüm üretmek ve sizlere hak ettiğiniz değeri vermek bizlerin öncelikli görevlerinden biridir.

Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Saygılarımla,

NightKing

İlk Adım Partisi Genel Başkan Yardımcısı

$€r¢@Ñ

Yeni Üye
Vatandaş
Bugün, biz öğretmenler olarak sadece bir meslek değil, bir sorumluluk ve bir tutku taşıdığımızı bir kez daha hatırlıyoruz. Bizler, her sabah öğrencilerimizin gözlerindeki merakı alevlendirmek, onların potansiyelini keşfetmelerine rehberlik etmek için sınıfa adım atan bireyleriz. Bu yolculukta yalnız değiliz; meslektaşlarımızla birlikte aynı hedefe doğru yürüyoruz: Geleceği aydınlatacak nesiller yetiştirmek.
Birbirimize destek olduğumuz, deneyimlerimizi paylaştığımız, öğrencilerimiz için en iyisini sunmak adına fikirler ürettiğimiz her an, eğitim ailesinin ne kadar güçlü olduğunu görüyoruz. Biliyoruz ki bir çocuğun yüreğine dokunmak, onun hayatında bir fark yaratmak, yalnızca bir kişinin değil, bir ekip işidir. İşte bu yüzden, öğretmenlik mesleği sadece bireysel değil, kolektif bir çabanın sonucudur.
Biz öğretmenler, her bir öğrencimizin benzersiz hikayesinin bir parçasıyız. Onların başarıları, bizim sevincimiz; zorlukları ise bizim mücadele alanımızdır. Her gün sınıfa girdiğimizde, umutla dolu bir dünyanın mümkün olduğuna olan inancımızı yeniden tazeleriz. Bu meslek, sadece bilgi aktarmak değil; empati, sabır ve sevgiyle büyüyen tohumlar ekmektir.
Tüm meslektaşlarımın bu özel gününü yürekten kutluyorum. Her birimizin katkısı, geleceğe düşülen eşsiz bir nottur. Unutmayalım ki, her çocuğun yaşamında iz bırakan bir öğretmen vardır ve o öğretmen, bazen biz oluruz.
İyi ki varsınız, iyi ki varız! Öğretmenler Günümüz kutlu olsun.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Başta, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatımıza dokunan, bizi doğru yolda yönlendiren, sabır ve sevgiyle emek veren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun! Emeğinizin karşılığı, yetiştirdiğiniz her bireyde yaşatılacak.

Terör tarafından şehit edilen öğretmenlerimiz ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimize Allah'tan rahmet : Yaşamına devam eden öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam diliyoruz.🌹

Yükselen Gençlik Partisi Parti Yönetimi Kırmızı Beyaz Tipografik Modern Atatürk 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Ols_20241123_210532_0000.png

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
İyi bir insan olarak yetişmemizde emeği ve katkısı bulunan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, terör şehidi öğretmenlerimize ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, hayatta olanlara ise sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyoruz. Yolumuzu aydınlatan manevi kutup yıldızlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.

(NOT: Oyun içerisindeki siyasi mücadelemizi sosyal medyaya da taşıyarak Instagram platformu üzerinden
@ilkadimpartisi adıyla yeni bir sayfa açtık. Paylaşımlarımızı inceleyebilir, bizi takip edebilirsiniz.)
Ekli dosyayı görüntüle 19288
Sayfanızı kendi şahsi hesabım ve sorumlusu olduğum yükselen gençlik partisi Instagram sayfası olan @ygparti üzerinden takip ediyorum gerçekten çok güzel paylaşımlarınız var elinize emeğinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim 🙏 🌹

K Ü R Ş A D

🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Şahsiyetimizin inşasında, karakterimizin
gelişmesinde, kimliğimizin şekillenmesinde aileden
sonra en önemli rolü, üstlenenen öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun 🇹🇷🌹

GIRIG REİS

🇹🇷16.DÖNEM ADALET BAKANI 🇹🇷
34. Dönem Oyun başkanı
Ben hala ilkokul ögretmenimin adını hatırlıyom onunda ve bu mesleği hakkıyla yapan herkesin ögretmenler günü kutlu olsun

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
"Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır."

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.