29 NİSAN - 6 MAYIS SATIN ALIM KAMPANYASI BAŞLAMIŞTIR! (4 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Son yılların en büyük satın alım kampanyasını siz oyuncularımıza sunmaktayız.
Hem dönem sonu - hem dönem başını kapsayacak olan bu satın alım kampanyasında:
✅Tüm yeşil taş ve eğitim paketlerinde 2 al 1 hediye uygulanacaktır.
✅Alınan Yeşil Taşlar toplam olarak en fazla 3 olmak üzere farklı kullanıcılara dağıtılabilir. (İki adet 30.000 Yeşil Taş alındıysa, toplam 90.000 Yeşil Taş verilecek olup 3 farklı oyuncuya bu taşlar dağıtılabilir.)
✅Alınan Eğitim Paketleri 2 tanesi kişinin kendisine, 1 tanesi hediye veya kişinin kendisine olarak dağıtılabilir.

✅Ekstra olarak 2 al 1 hediye kampanyasının dışında 1 Alana %50 Bonus Yeşil Taş kampanyası uygulanacaktır.
Bu Kampanyada oyunculara Yeşil Taş paketlerinde eğer 1 tane aldı ise %50 bonus Yeşil Taş verilecektir. (Örneğin 30.000 Yeşil Taş aldıysa toplamda 45.000 gönderilecektir.)

*İki kampanya birleştirilemez.
**Nakit ve Market satın alımlarının tamamında geçerlidir. Ancak Nakit alımlarda ayrıca %20 oranında Nakit bonusu uygulanacaktır.
***Detaylar için oyun içi Destek kanalını ya da Resmi İnstagram adresini kullanınız.

Kampanya 29 Nisan 00.00 ile 6 Mayıs 00.00 saatleri arasında geçerlidir.
Herkese iyi oyunlar dileriz.

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Son yılların en büyük satın alım kampanyasını siz oyuncularımıza sunmaktayız.
Hem dönem sonu - hem dönem başını kapsayacak olan bu satın alım kampanyasında:
✅Tüm yeşil taş ve eğitim paketlerinde 2 al 1 hediye uygulanacaktır.
✅Alınan Yeşil Taşlar toplam olarak en fazla 3 olmak üzere farklı kullanıcılara dağıtılabilir. (İki adet 30.000 Yeşil Taş alındıysa, toplam 90.000 Yeşil Taş verilecek olup 3 farklı oyuncuya bu taşlar dağıtılabilir.)
✅Alınan Eğitim Paketleri 2 tanesi kişinin kendisine, 1 tanesi hediye veya kişinin kendisine olarak dağıtılabilir.

✅Ekstra olarak 2 al 1 hediye kampanyasının dışında 1 Alana %50 Bonus Yeşil Taş kampanyası uygulanacaktır.
Bu Kampanyada oyunculara Yeşil Taş paketlerinde eğer 1 tane aldı ise %50 bonus Yeşil Taş verilecektir. (Örneğin 30.000 Yeşil Taş aldıysa toplamda 45.000 gönderilecektir.)

*İki kampanya birleştirilemez.
**Nakit ve Market satın alımlarının tamamında geçerlidir. Ancak Nakit alımlarda ayrıca %20 oranında Nakit bonusu uygulanacaktır.
***Detaylar için oyun içi Destek kanalını ya da Resmi İnstagram adresini kullanınız.

Kampanya 29 Nisan 00.00 ile 6 Mayıs 00.00 saatleri arasında geçerlidir.
Herkese iyi oyunlar dileriz.

Şimdi ben 2 tane paket Alacam 1 de hediye gelecek.
Hediyeyi kendime basabiliyor muyum?
Ve havale ile ne kadar ödüyorum?