"Türk olmak kader değil, şereftir."
Abi burada ne yazıyorTirk û Kurd li ser vê erdê heta 1000 salan jî heye ku diiîn, be hesani û ewledarî re, tenê di 50 salên dawî de tekiliyên dijwar hatine çekirin. Ji hela kesekî re, ji xwe yên neteweyî parastinê pirsgirêk nîne, tenê hewce ye ku bayrağê xwe, welatê xwe û dewletê xwe bi dilê xwe parastinê. Ez ji weki Tirk bi Kurmanci axivi
Gittikçe paragraf uzamış ve ben de hiçbir şey anlamadımAbi burada ne yazıyor
Abi burada ne yazıyor
Sakin olun yazıyorumGittikçe paragraf uzamış ve ben de hiçbir şey anlamadım
Yok mu çeviri yapacak kişi ?
Valla çok iyi olur abiSakin olun yazıyorum![]()
Türkler ve kürtler bin yılı aşkındır bu topraklarda yaşıyor huzur güven içinde son 50 yıldır ayrışımcılık oldu bir insanın kendi ırkını savunmasında bir sorun yok yeterki bayrağına vatanına devletine sahip çıksın bak ben bir Türk olarak kürtçe konuşuyorumAbi burada ne yazıyor
Yeminime büyük sevaba girdin abi bide keşke diğerlerinde çevirebilsenTürkler ve kürtler bin yılı aşkındır bu topraklarda yaşıyor huzur güven içinde son 50 yıldır ayrışımcılık oldu bir insanın kendi ırkını savunmasında bir sorun yok yeterki bayrağına vatanına devletine sahip çıksın bak ben bir Türk olarak kürtçe konuşuyorum
Hadi la ordanYeminime büyük sevaba girdin abi bide keşke diğerlerinde çevirebilsen
Abi hadi ya valla çok merak ettim kırma beniHadi la ordan![]()
TürkçeAbi hadi ya valla çok merak ettim kırma beni
Abi Hay maşallah bilmediğin dil kalmamış seninde metin abiyle geçen tüm konuşmadaki dil hangisiyse onla çevir abiTürkçe
Azerbaycan Türkçesi
Kazak türkçesi
Kırgız türçesi
Özbek Türkçesi
Türkmennistan Türkçesi
Lazca
Kürtçe
Zazaca
Arapça
Farsça
İngilizce
Rusça
İtalyanca
hangisi olsun
bu kadar biliyorum kusura bakma![]()
Vardı bitti başkanımGittikçe paragraf uzamış ve ben de hiçbir şey anlamadım
Yok mu çeviri yapacak kişi ?
Sağol kardeşim darısı başına metin abinle konuşmamız uzak doğu KürtçesiydiAbi Hay maşallah bilmediğin dil kalmamış seninde metin abiyle geçen tüm konuşmadaki dil hangisiyse onla çevir abi
Ne güzel ne güzel peki aranızda ne geçti abi
Halkın nabzını tuttuk sadece çokta önemli değilNe güzel ne güzel peki aranızda ne geçti abi
Eminiz değil miHalkın nabzını tuttuk sadece çokta önemli değil![]()