Bugün, 31 Aralık, Dünya Azerbaycanlılarının Dayanışma Günü'nü coşkuyla kutlarken, aynı zamanda yeni bir yılın da başlangıcını yapıyoruz. Bu anlamlı günde, Azerbaycan ve Türkiye olarak tek millet, iki devlet olmanın gururunu bir kez daha yaşıyoruz. Köklerimiz, kültürümüz ve değerlerimiz bir, hedeflerimiz ortaktır.
Azerbaycan'ın ve Türkiye'nin kardeşliği, dünyanın her yerinde yankı bulmuş, her iki devletin gücünü pekiştiren bir bağ haline gelmiştir. 2025 yılı, milletimize sağlık, mutluluk ve başarı getirsin. Birlik ve beraberliğimizin her geçen gün daha da güçlenmesini diliyorum.
Yeni yılın, her birimiz için umut dolu, huzurlu ve barış içinde geçmesini temenni ediyorum.
Yeni yılınız kutlu olsun, Tanrı Türk’ü korusun!
Azerbaycan'ın ve Türkiye'nin kardeşliği, dünyanın her yerinde yankı bulmuş, her iki devletin gücünü pekiştiren bir bağ haline gelmiştir. 2025 yılı, milletimize sağlık, mutluluk ve başarı getirsin. Birlik ve beraberliğimizin her geçen gün daha da güçlenmesini diliyorum.
Yeni yılın, her birimiz için umut dolu, huzurlu ve barış içinde geçmesini temenni ediyorum.
Yeni yılınız kutlu olsun, Tanrı Türk’ü korusun!