35.Dönem Oyun Başkanından Teşekkür Mesajı (1 Kişi İçeride)

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı
Değerli Başkan Online Ailesi;

35. Dönem oyun sezonunu birlikte geçirdiğimiz için büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Bu sezon boyunca oyunumuzu daha da eğlenceli ve unutulmaz kılan her birinize teşekkür etmek istiyorum.

Her biriniz, oyunumuzun heyecan ve rekabetini artırdınız. Birlikte geçirdiğimiz zaman içerisinde yeni arkadaşlıklar kurduk ve deneyimlerimizi paylaştık.

Bu tür oyunların sadece eğlence değil, aynı zamanda dayanışma ve ekip çalışması fırsatları sunduğunu da gördük.

Sizlerle bir araya gelmek ve bu sezonu yönetmek benim için büyük bir onurdu.

Başta Alparslan olmak üzere bütün İlk Adım ve Milli Egemenlik ailesine sonra bize bu yolda desteğini ve dostluğunu esirgemeyen Bozkurt Harekat ve Yeniden Doğuş partilerine teşekkür ederim. Bu güzel görsel çalışması için Bekir B. Dostuma ayrıca teşekkür ederim ❤️

35. DÖNEM OYUN BAŞKANI
FERHAT43

Screenshot_20230918_162138_Gallery.jpg

M

Mustafa Denli

Ziyaretçi
Çok güzel yönettin herhangi bir sıkıntı var olmadı bizlere güzel bir ay yaşattın teşekkür ederiz ferhat başkan 🌹

Y

YUNUS BAŞKAN

Ziyaretçi
Başkanım seninle kısa süre icerisinde tanıştık ve güzel bir dostluğumuz oldu ve olmaya devam edecek, bundan sonra ki süreçte daha güzel işlere imza atacağından şüphem yok her zaman destekçinim emeklerin için teşekkürler

NightKing

İlk Adım Genel Başkan Yardımcısı || Niğde Mv.
Vatandaş
Görev süren boyunca harika bir liderlik sergiledin. Yeni başkanın aynı başarıları sürdüreceğine inanıyoruz. Başkanımıza bu dönem boyunca yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz! 🙏🏛️