43. Dönem Meclis Başkanı 🥹 (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan mirfewiron
  • Başlangıç tarihi
M

mirfewiron

Ziyaretçi
Bugün, Meclis Başkanlığı görevimi sonlandırmanın duygusal bir anını yaşıyorum. Yanımda olan ve desteğini esirgemeyen herkese içtenlikle teşekkür ediyorum. Birlikte geçirdiğimiz her an, benim için değerli bir deneyim oldu. Eğer bir hata yaptıysam, içtenlikle özür dilerim.

Meclis'in işleyişine katkı sağlayan tüm bakanlara da minnettarım. Tarihimizde bir iz bırakan oyun başkanının tam yetki oylamasına katılan ve desteğini esirgemeyen her Milletvekili Arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum. Dönem boyunca, hiçbir talebi geri çevirmeden, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

Yeni dönemde herkese sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.
Kendinize iyi bakın.😉

emressss

Yeni Üye
Vatandaş
Eline emeğine sağlık başkanım örnek teşkil eden cinsten bir başkanlıktı teşekkür ederiz

Bilal Klyc

Ay ve Yıldız Partisi Genel Başkanı🇹🇷 / Hava KK.
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bugün, Meclis Başkanlığı görevimi sonlandırmanın duygusal bir anını yaşıyorum. Yanımda olan ve desteğini esirgemeyen herkese içtenlikle teşekkür ediyorum. Birlikte geçirdiğimiz her an, benim için değerli bir deneyim oldu. Eğer bir hata yaptıysam, içtenlikle özür dilerim.

Meclis'in işleyişine katkı sağlayan tüm bakanlara da minnettarım. Tarihimizde bir iz bırakan oyun başkanının tam yetki oylamasına katılan ve desteğini esirgemeyen her Milletvekili Arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum. Dönem boyunca, hiçbir talebi geri çevirmeden, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

Yeni dönemde herkese sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.
Kendinize iyi bakın.😉
Görevini laykıyla yaptin eline emine sağlık

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Gazi meclis baskani oldun yahu😁. Oyunun en uzun meclis baskanida oldun . Valla yapmadigin tek bisi kaldi oda olcakk insallahh🌹🌹💪🇹🇷