45. Dönem Genel Kurmay Seçim itirazı (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Öncelikle adil ve şeffaf bir seçim dönemi olduğu kanaati ile kazansak da kaybetsek de seçimin kazananı tebrik etmek erdemini buradan göstermek isterim.Bir husuta karışıklık olduğu ve aklımın almadığı bir şeyi yönetime sormak isterim. Ekli dosyada yönetim tarafından paylaşılan medya patronları paylaşımında görünen isimlerin hangi gerekçe ile değiştiğini ve bu değişimin sebebinin açıklanmasını rica ederim.Ekli dosyada ki paylaşım eğer kirli bilgi ise neden paylaşıldı bunu @BaşkanOnline yönetiminin açıklaması gereğini şahsım adına rica ediyorum

Ekli dosyalar

• IMG-20240614-WA0006.jpg
    IMG-20240614-WA0006.jpg
    99.6 KB · Görüntüleme: 53

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici

Konu açıldı, oyun duyurusu olarak gönderildi.
Ekran görüntüsü atıldı, detaylı istendi o da atıldı.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
önceki konuları okumadan böyle konular açmasaydınız keşke.

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Sizin ilk paylaşımınızı kafa karışıklığına sebep olmustu Kaan_celik ve Kadir Aydın denildi sonrasında bı takım SS ler geldi ve netice değişti.Merak ettiğim konu madem incelemenizi en başından yapıp bu paylaşımı öyle yapsaydın bizimde kafamız karışmasaydı demek istediğim.Ama artık sizin sunduğunuz deliler ışığında durum değişmez bunun bilincindeyiz

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Konu beni ilgilendiriyor ya coşkun başkan :) laf sokmayı deniyorsun ama nedense hiç olmuyor kendini rezil etme bu kadar.
İşin gücün rastgele küçük komutan sen yoluna bak sana laf atmadım hava pardon SS arşivi sendeydi değil mi 🤣🤣bak onu unutmuşum ben ya soryy

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sizin ilk paylaşımınızı kafa karışıklığına sebep olmustu Kaan_celik ve Kadir Aydın denildi sonrasında bı takım SS ler geldi ve netice değişti.Merak ettiğim konu madem incelemenizi en başından yapıp bu paylaşımı öyle yapsaydın bizimde kafamız karışmasaydı demek istediğim.Ama artık sizin sunduğunuz deliler ışığında durum değişmez bunun bilincindeyiz
Evet ilk bu isimler geldi.
Ancak isimler açıklandığı an bir takım ssler gelip karar değiştirmedik.
Açıklanan isimlerin incelenmesi talebi geldi. 45 dönemdir uyguladığımız gibi itirazlara kulak asarak gerçeği ortaya çıkardık.
Bu oyunun bir role play game olduğunu unutmayalım.
Bir simülasyon oyunu olduğu için itirazlar da oyunun içerisinde.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
O anda en yüksek üyeye sahip medya kuruluşunun hangisi olduğuna dair loglar da bir görsel var mı @BaşkanOnline
O an konuda ilan ettik ve tüm oyun zaten gördü.
Ayrıca zaten en çok aboneliğe sahip oldugu için son 1 dakikada kırmızı medya sürekli el değişti.

İtiraz süresi de ayrıca doldu. Kafanız estikçe itiraz yapmayın.
Söylediğiniz şeye kırk tane kanıtla yanıt veriyoruz hala tatmin olmuyorsunuz, abartmayın.
Konu kilit!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...