47. DÖNEM OYUN BAŞKANI ADAYLARI BURADAN İLAN EDİLECEKTİR! (12 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
-Dönem bitiminde sıralamada yer alan ilk 2 oyuncu,
-Vergi sıralamasında yer alan 1. oyuncu,
-Aylık Level sıralamasında yer alan 1. oyuncular doğal Oyun Başkanı Adayı olup çekileceklerse destek üzerinden bildirmeleri gerekmektedir.

Doğan Oyun Başkanı Adayı dışında, Dönem bitiminde parti sıralamasında yer alan ilk 2 partinin göstereceği 2 aday ve mevcut Oyun Başkanının işaret edeceği aday buradan toplanacaktır.

Örnek:
xxx partisi yöneticisiyim, partim sıralamada 1. / 2. olup gösterdiğimiz aday xxx kişisidir.
ya da
Mevcut oyun başkanıyım, xxx adayını ya da kendimi aday gösteriyorum.

Şeklinde ilan yapılabilir.

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
IMG_3134.jpeg
Çekildiğini belirttimi forumda ?

YÜREK MEDYA | HALKIN SESİ

HALKIN SESİ ADALETİN KENDİSİYİZ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Medya olarak duyuru yapacaktık. Fakat 3 aday görünce duyuruyu erteledik. Seçim dengili ve Murat Ünlü arasında değil mi?

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oyun baskani adaylari yanlis belirlenmistir. Partimizden BLACK WHİTE Baskanimiz yonetim tarafinsan aday gosterilmis ancak adayligi gecerli degildir. Secimin yeniden organize edilmesini rica ederim.
Bir adayın geçerli olup olmadığının kararını veren mercii siz değil biziz.
İlgili arkadaş seçim başladıktan sonra çekildiğini belirtmiştir.
Çekilme onaylanmamıştır.

BİLGEM GÖKTÜRK

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bir adayın geçerli olup olmadığının kararını veren mercii siz değil biziz.
İlgili arkadaş seçim başladıktan sonra çekildiğini belirtmiştir.
Çekilme onaylanmamıştır
Sayin yoneticim.siz belirlediniz demek istemedim bir yanlislik var dedim. İlgili baskanimiz siralamada ikinci yani adayligi gecerli degil. Duzeltilmesini talep ediyorum.

ceyhun995

Her Daim Azerbaycan Türk Birliği
Vatandaş
Sayın Oyun Yönetimi. Bir partiden iki adayın adaylığı parti içinde karışıklık ve karğaşa ortamına zemin yaratmaktadır. Bu seçimlerde oy oranlarının istenmeğen sonuçlarını da beraberinde getirmiştir ve getirecektir. Sizlerden ricamiz bu durumu revize etmenizdir.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sayın Oyun Yönetimi. Bir partiden iki adayın adaylığı parti içinde karışıklık ve karğaşa ortamına zemin yaratmaktadır. Bu seçimlerde oy oranlarının istenmeğen sonuçlarını da beraberinde getirmiştir ve getirecektir. Sizlerden ricamiz bu durumu revize etmenizdir.
kendi partine sözün geçmiyor mu burdan bunumu anlıyoruz yani ? :D