50. Dönem Meclis başkanı teşekkürler mesajı (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

özgür2655

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Merhabalar öncelikle oyuna ilk başladığım zamanlarda bana oyunu öğreten desteklerini benden esirgemeyen şu an oyundaki hakksızlıklara tepki göstermek amaçlı oyunu bırakan bekircan başkanıma çok teşekkür ediyorum onun izinden yürüceğimi belirterek istiyorum eski adın parti yönetimine, uyanış partisine, diriliş ittifakına ve beni destekleyen herkese teşekkürlerimi borç bilirim görevimi adaletli ve herkese karşı eşit şekilde yerine getireceğimden emin olabilirsiniz oyundaki haksızlıkları görüyor ve duyuyorum bunlar hakkında elimden geleni yapıcam ban yememek için fazla sözü uzatmıyorum tekrardan teşekkür ediyorum.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Hayırlı olsun başkanım görevinde başarılar dilerim

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Sözcüsü
Vatandaş
Merhabalar öncelikle oyuna ilk başladığım zamanlarda bana oyunu öğreten desteklerini benden esirgemeyen şu an oyundaki hakksızlıklara tepki göstermek amaçlı oyunu bırakan bekircan başkanıma çok teşekkür ediyorum onun izinden yürüceğimi belirterek istiyorum eski adın parti yönetimine, uyanış partisine, diriliş ittifakına ve beni destekleyen herkese teşekkürlerimi borç bilirim görevimi adaletli ve herkese karşı eşit şekilde yerine getireceğimden emin olabilirsiniz oyundaki haksızlıkları görüyor ve duyuyorum bunlar hakkında elimden geleni yapıcam ban yememek için fazla sözü uzatmıyorum tekrardan teşekkür ediyorum.
Yükselen Gençlik Partisi olarak,

Seçim sonrası makamına atanan değerli Meclis Başkanımızı kutluyor ve daim başarılar diliyoruz . Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın 🙏🌹

Yükselen Gençlik Partisi Yönetimi

ErenA

💪
Vatandaş
Haksızlıklara tepki göstermek kısmı hoş olmamış ancak göreviniz hayırlı olsun başarılar

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Meclis Başkanının böyle bir üslubu böyle bir ithamı olamaz.
Meclis Başkanı olarak seçilmişsiniz hala oyundaki haksızlıkları gördüğünüzü söylüyorsunuz.
Gören de hakkınız olanı Oyun vermedi sanacak.
Oyun Yönetimine ve Oyuna yapılan bu saygısızlığı kabul etmiyoruz
Sizi görevinizden alıyoruz.
Yönetimi ithamdan dolayı da forumda ve oyunda süresiz ban veriyoruz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...