51.Dönem Meclis Başkanı Oğuzhan OĞUZ'dan teşekkür mesajı (1 Kişi İçeride)

Oğuzhan OĞUZ

Üye
Vatandaş
Değerli başkanlarım ve kıymetli yol arkadaşlarım,

Bugün, Meclis Başkanlığı görevine başlamış olmanın gururunu ve sorumluluğunu taşırken, bu önemli yolda yanımda olan herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.

Öncelikle, beni her zaman destekleyen Asil Türk Partisi yönetimi ve üyelerine en derin şükranlarımı iletiyorum. Sizin güveniniz ve inancınız, bu göreve adım atarken en büyük güç kaynağım olmuştur.

Ayrıca, Diriliş İttifakı’nı oluşturan partilerin değerli başkanlarına ve üyelerine de sonsuz teşekkür ediyorum. Birlikte gösterdiğimiz dayanışma ve iş birliği, ülkemiz için güçlü bir geleceğin teminatıdır.

Birliğimiz, beraberliğimiz ve dostluğumuzun daim olması en büyük temennimdir. Oyunumuz için omuz omuza çalışarak, ortak hedeflerimize ulaşacağımıza olan inancım tamdır.

Saygı ve sevgilerimle
51.Dönem Meclis Başkanı
Oğuzhan OĞUZ

Ekli dosyalar

• IMG-20241218-WA0103.jpg
    IMG-20241218-WA0103.jpg
    167 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG-20241201-WA0061.jpg
    IMG-20241201-WA0061.jpg
    98.1 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG-20241218-WA0104.jpg
    IMG-20241218-WA0104.jpg
    78.3 KB · Görüntüleme: 4

Mami02

💂🏻51. DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI💂🏻
Vatandaş

Bugün, Meclis Başkanlığı görevine başlamış olmanın gururunu ve sorumluluğunu taşırken, bu önemli yolda yanımda olan herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.

Öncelikle, beni her zaman destekleyen Asil Türk Partisi yönetimi ve üyelerine en derin şükranlarımı iletiyorum. Sizin güveniniz ve inancınız, bu göreve adım atarken en büyük güç kaynağım olmuştur.

Ayrıca, Diriliş İttifakı’nı oluşturan partilerin değerli başkanlarına ve üyelerine de sonsuz teşekkür ediyorum. Birlikte gösterdiğimiz dayanışma ve iş birliği, ülkemiz için güçlü bir geleceğin teminatıdır.

Birliğimiz, beraberliğimiz ve dostluğumuzun daim olması en büyük temennimdir. Oyunumuz için omuz omuza çalışarak, ortak hedeflerimize ulaşacağımıza olan inancım tamdır.

Saygı ve sevgilerimle
51.Dönem Meclis Başkanı
Oğuzhan OĞUZ
Hayırlı olsun görevinizde başarılar dilerim 🙏🏻

Memochan

Üye
Vatandaş

Saygı ve sevgilerimle
51.Dönem Meclis Başkanı
Oğuzhan OĞUZ
Tebrik ederim sayın Meclis başkanım ❤️ hayırlara vesile olsun

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Hayırlı Olsun.

NightKing

İlk Adım Genel Başkan Yardımcısı || Niğde Mv.
Vatandaş
Sayın Meclis Başkanımız Oğuzhan OĞUZ,

Sizi, yüce meclisimizin başkanlığına seçilmiş olmanızdan dolayı gönülden tebrik ediyorum. Bu önemli görevi, tarafsızlık ve adaletle yürüteceğinize olan inancım tamdır.

Meclisimizin daha etkin bir şekilde çalışmasını sağlamak, oyunumuzun dinamiklerini güçlendirmek ve oyuncuların beklentilerini karşılamak adına vereceğiniz katkılar için şimdiden teşekkür ediyorum. Başkanlık görevinizin oyun topluluğumuza ve meclisimize hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim.

Saygılarımla,

NightKing

Niğde Milletvekili

İlk Adım Partisi Genel Başkan Yardımcısı