51. DÖNEM MSB TEŞEKÜR MESAJI (1 Kişi İçeride)

Mami02

💂🏻51. DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI💂🏻
Vatandaş
Değerli Başkanlarım,

Seçim sürecinde gösterdiğiniz destek ve güven için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Özgürlük ve irade partisi’nin bir parçası olarak, bizlere inanan ve oy veren herkese minnettarım.

Ayrıca, Diriliş İttifakı’ndaki dostlarımıza da özel bir teşekkür borçluyum. Birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etmek için çıktığımız bu yolda, birlikte yürümeye devam edeceğiz.

Beni bu göreve layık gören tüm milletvekillerine de teşekkürlerimi sunuyorum. 51.Dönem Milli Savunma Bakanı olarak oyuncularımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümle çalışacağım.

Saygılarımla,

Mami02

51. Dönem Milli Savunma Bakanı

NightKing

İlk Adım Genel Başkan Yardımcısı || Niğde Mv.
Vatandaş
Sayın Milli Savunma Bakanımız Mami02,

Sizi, Milli Savunma Bakanlığı görevine seçilmiş olmanızdan dolayı içtenlikle tebrik ediyorum. Bu önemli ve sorumluluk gerektiren görevi büyük bir başarıyla yürüteceğinize olan inancım tamdır.

Oyunumuzdaki güvenlik dinamiklerinin en iyi şekilde yönetilmesi adına yapacağınız tüm katkılar için şimdiden teşekkür ediyorum. Görevinizin oyun topluluğumuza ve meclisimize hayırlı olmasını temenni eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Saygılarımla,

NightKing

Niğde Milletvekili

İlk Adım Partisi Genel Başkan Yardımcısı

Mami02

💂🏻51. DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI💂🏻
Vatandaş

Sayın Milli Savunma Bakanımız Mami02,

Sizi, Milli Savunma Bakanlığı görevine seçilmiş olmanızdan dolayı içtenlikle tebrik ediyorum. Bu önemli ve sorumluluk gerektiren görevi büyük bir başarıyla yürüteceğinize olan inancım tamdır.

Oyunumuzdaki güvenlik dinamiklerinin en iyi şekilde yönetilmesi adına yapacağınız tüm katkılar için şimdiden teşekkür ediyorum. Görevinizin oyun topluluğumuza ve meclisimize hayırlı olmasını temenni eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Saygılarımla,

NightKing

Niğde Milletvekili

İlk Adım Partisi Genel Başkan Yardımcısı
Desteğiniz için minnettarım teşekkür ederim 🙏🏻