52. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ ONAYLANMAYAN OYLAR (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
52. Dönem Oyun Başkanı seçiminde sms ya da whatsapp olarak link gönderilmiş ancak onay yapmamış hesaplar aşağıdaki gibi olup;
Neden onaylamadıklarını 4 Ocak 2025 17.00 tarihine kadar Oyun Yönetimine destek üzerinden bildirmeleri gerekmektedir.

TaHaaa034
Mehdi sarı
Devlet Reisi
Kurtuluş Doruk
beyaznur
İlhan Garip
gkhndruu
Batuhanenes
B a D e N u R
1lknurr
CİHANGİR32
Taraix
eskirimci

Aksi halde cezai işlem uygulnacaktır.
İyi oyunlar dileriz.

Y N S E M R E

Cyber Security and Developer
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
52. Dönem Oyun Başkanı seçiminde sms ya da whatsapp olarak link gönderilmiş ancak onay yapmamış hesaplar aşağıdaki gibi olup;
Neden onaylamadıklarını 4 Ocak 2025 17.00 tarihine kadar Oyun Yönetimine destek üzerinden bildirmeleri gerekmektedir.

TaHaaa034
Mehdi sarı
Devlet Reisi
Kurtuluş Doruk
beyaznur
İlhan Garip
gkhndruu
Batuhanenes
B a D e N u R
1lknurr
CİHANGİR32
Taraix
eskirimci

Aksi halde cezai işlem uygulnacaktır.
İyi oyunlar dileriz.
Nerde o önceki seçimlerde SMS onayı mı yapıyoruz diyen arkadaş 😂

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
Yasaklı Üye
48. Dönem Oyun Başkanı
Nerde o önceki seçimlerde SMS onayı mı yapıyoruz diyen arkadaş 😂
Önceki seçimlerde SMS onayi gelmeyenler desteğe bildirip oyları geçerli sayılıyordu WhatsApp dan onay linki uygulaması daha yeni uygulanmaya başlandı o soran arkadaş eskidir emin ol neyin nasıl olduğunu senden benden daha iyi bilir Büyük Mesut diye yazılır Adamın hası diye okunur

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
Önceki seçimlerde SMS onayi gelmeyenler desteğe bildirip oyları geçerli sayılıyordu WhatsApp dan onay linki uygulaması daha yeni uygulanmaya başlandı o soran arkadaş eskidir emin ol neyin nasıl olduğunu senden benden daha iyi bilir Büyük Mesut diye yazılır Adamın hası diye okunur
Yanla Mesut’a yanla Coşkun başkan 😁

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Daha yeni uygulanmaya baslanmadı yaklaşık 6 seçimdir uygulanıyor.

Sinan SEVİM

Vatandaş
Mesut benim Has gardaşım Sinan başkan senin yanladığın adamları da gördük hakkında neler neler söyleyip arkandan iş tutan adam şimdi senin yine dostun değil mi bu nasıl çelişki 😀😀 Mesut candır
Ben her zaman söyledim oyunun gerekli olduğu rol playi yaşadık :) @Oğuzhan Ülker ile her zaman reel hayatlarımızda irtibat halindeydik. Sen irtibatta olmadığın ve dirilişe düşman olup küfür edenleri şimdi yanında barındırdığını düşün bence 😂

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
Ben her zaman söyledim oyunun gerekli olduğu rol playi yaşadık :) @Oğuzhan Ülker ile her zaman reel hayatlarımızda irtibat halindeydik. Sen irtibatta olmadığın ve dirilişe düşman olup küfür edenleri şimdi yanında barındırdığını düşün bence 😂
her seçim aday olup kaybetmek icin nasil bi roleplay yolu izlemeliyim sinan bey. cengiz olsun Magarsus olsun güzel resitaller vermişti zamanında ama loserlık tahtını almaya çok güclü geliyorsun seni kaç dönem daha izleriz?

Sinan SEVİM

Vatandaş
her seçim aday olup kaybetmek icin nasil bi roleplay yolu izlemeliyim sinan bey. cengiz olsun Magarsus olsun güzel resitaller vermişti zamanında ama loserlık tahtını almaya çok güclü geliyorsun seni kaç dönem daha izleriz?
Benim gibi delikanlıyı var olduğum sürece izlersin. Ama ben olmazsam @Coşkun Karaosmanoğlu gibi ağır abi gibi takılıp kaypaklık yapanlara mahkum olursun başkan

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Kazanmak da var kaybetmekte var.
Role play ile alakasını çözemedik.
Konu daha fazla uzamasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...