54. DÖNEM MECLİS SEÇİMLERİNDE OY KULLANMAYAN MİLLETVEKİLLERİ (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Reus

55.Dönem Sinop Valiliği 👑 21 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
54. Dönem Meclis seçimlerinde tüm adayların tamamına oy kullanmayan Milletvekilleri;
Penguen Reis
O Ğ U Z H A N
ŞİMAL NAZ
B A R O N
Nia*
Burak Uysal
ENDER YILMAZ
AKTO
BaMeBo
Umut
Ömer Karaduman
berkay09

Şeklindedir.
Bizim partideki bazı oyuncular var vay vatan hainleri vay 😁😁

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Nisan ayındaki seçimler tam tersi bir durumda olanlar o gün nasıl bir tepki verecek acaba

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Nisan ayındaki seçimler tam tersi bir durumda olanlar o gün nasıl bir tepki verecek acaba
Sizin gibi tepki vermeyiz emin ol. Biz kazanırken de kaybederkende mutlu olanlardanız.
Sadece kazandığımızda burada değil, kaybettiğimizde de burdayız.

Ama şu dikkatimi çekti, biz iktidar iken de muhalefete, muhalefetlik yaptık.
Muhalefetlende iktidara muhalefetlik yapıyoruz . E siz bu oyunun neresindesiniz. Sadece puan kasıp katsayı almak yarışı mı yapıyorsunuz

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Sözcüsü ve Gönüllüsü
Vatandaş
Arkadaş geçen dönem İçişleri bakan Seçimi 3 tura kadar gitti ben bu kadar itiraz etmedim tepki göstermedim. Sadece seçilen bütün bakanları tebrik ederim dedim. geçtim sizin kadar böyle itiraz edip zıplamadım.

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Sizler ancak kazanamayacağınızı anlayınca darbe yapmaya ve kural değiştirmeye başvuruyorsunuz.

Emre Reus

55.Dönem Sinop Valiliği 👑 21 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Asıl onlar bize kötü örnek oluyor. Vekillerim bana kızıyor hani oy kullanmayan vekil olmaz demiştin. Yatarak da para kazanılabiliyormuş diyorlar. Ben şimdi nasıl oy kullandıracam bizimkilere gelecek ay🤔
Başkanım gelecek ayı düşünmeyin gerek yok partisine önem veren kişi zaten elinin taşının altına koyup zaten oy kullanır ama kişi oy kullanmıyorsa partisine önem vermiyor demektir

Bak mesela bize Bozkurt Harekat Partisinde bazı vekiller oy kullanmadı ama sırf onlar oy kullanmadı diye gelecek ayda oy kullanmamazlık yapmazlar çünkü biz bir aileyiz yıkılsakta kazansakta beraber yıkılıp kalkarız

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Sözcüsü ve Gönüllüsü
Vatandaş
Sizler ancak kazanamayacağınızı anlayınca darbe yapmaya ve kural değiştirmeye başvuruyorsunuz.
Bunu diyen arkadaş çok değil 2 dönem önce Abuzeyt Başkana daha seçim devam ederken Tehditler savurup edip daha sonrasında darbe yapan kişiler değil misiniz? Bence bu konuda susup oturun yerinize.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Seçimler bitmiştir arkadaşlar.
47 Vekili olan bir ittifak Meclis Başkanı seçiminde 36 oy alıyorsa,
47 Vekilin hiçbiri kendi belirlenen adaylarına oy kullanmıyorsa suçlu sistem vb. değildir.

47 Vekili olan parti 4-5 vekil daha bulup seçimi kazanacak, bu kadar basit.
Kimlerin oy kullanacağı belliydi, işleyiş belliydi, ilk etapta tüm vekiller oy kullanabiliyordu istediği adaya bunu da değiştirdik.
Meclis seçimlerinde ittifaklar sadece kendine oy kullansın gibi bir gerçeklik yok bu durumda Meclis seçimini kaldırmamız gerekir.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...