55. Dönem görevden alından Adalet Bakanı, Oyun Savcısı, Oyun Hakimi atamaları Hk. (1 Kişi İçeride)

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Değerli başkanonline oyuncuları,

Dün akşam yaşanan olaylardan sonra Adalet Bakanı, Oyun Savcısı ve Oyun hakimi görevden alınmıştır.

Oyun başkanının görev süresini doldurmasından dolayı ilgili atama oyun yönetimi tarafından Meclisin başı olan bana verilmiştir.

Öncelikle yaşanan olaylara tanıklık eden tüm oyunculardan özür diliyorum. Buna sebep olanları kınıyorum.

Ne büyük olaydır ki bu platformda kolay kolay yaşanmaz, dün akşam oyunun %75'lik kesimini oluşturan iki büyük ittifakta aynı kanıda buluşmuş ve doğruyu, dürüstlüğü savunmuştur.

Meclis başkanı olarak bir süredir gergin geçen platformu bir nebze rahatlatmak adına atamaların aşağıdaki oyunculara yapılmasını oyun yönetiminden rica ediyorum. @BaşkanOnline

Adalet Bakanı: uğur kuzu
Oyun savcısı: SiraçDeniz42
Oyun hakimi: Kaan Kayra Yakın

55.Dönem Meclis Başkanı

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Sayın meclis başkanımı sonuna kadar destekliyorum. İlgili bakan, savcı ve hakimlere güvenimiz sonsuz. Olayların tekrarına izin vermeyeceklerine inancımız tam.

uğur kuzu

55.Dönem Adalet Bakanı
Vatandaş
Değerli başkanonline oyuncuları,

Dün akşam yaşanan olaylardan sonra Adalet Bakanı, Oyun Savcısı ve Oyun hakimi görevden alınmıştır.

Oyun başkanının görev süresini doldurmasından dolayı ilgili atama oyun yönetimi tarafından Meclisin başı olan bana verilmiştir.

Öncelikle yaşanan olaylara tanıklık eden tüm oyunculardan özür diliyorum. Buna sebep olanları kınıyorum.

Ne büyük olaydır ki bu platformda kolay kolay yaşanmaz, dün akşam oyunun %75'lik kesimini oluşturan iki büyük ittifakta aynı kanıda buluşmuş ve doğruyu, dürüstlüğü savunmuştur.

Meclis başkanı olarak bir süredir gergin geçen platformu bir nebze rahatlatmak adına atamaların aşağıdaki oyunculara yapılmasını oyun yönetiminden rica ediyorum. @BaşkanOnline

Adalet Bakanı: uğur kuzu
Oyun savcısı: SiraçDeniz42
Oyun hakimi: Kaan Kayra Yakın

55.Dönem Meclis Başkanı
Meclis başkanımıza teşekkür ederim 🙏🏻