55. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ BİTMİŞTİR (2 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline Oyuncuları,
55. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ oylaması bitmiştir.

Seçim Sonuçları:
1. Seçenek: YILDIRIM İTTİFAKI - Aldığı Oy: 718
2. Seçenek: HANÇER İTTİFAKI - Aldığı Oy: 461
3. Seçenek: DEMOKRATİK CUMHURİYET - Aldığı Oy: 42
4. Seçenek: MEŞALE - Aldığı Oy: 35
5. Seçenek: YÜKSELEN GENÇLİK - Aldığı Oy: 33
6. Seçenek: BÜYÜK TUĞRUL - Aldığı Oy: 8
7. Seçenek: ADALET BİRLİĞİ - Aldığı Oy: 7
8. Seçenek: İTTİHATÇILAR - Aldığı Oy: 4
Şeklindedir.
Tüm sonuçlara katsayılar eklenmiştir.

Sonuçlar ile ilgili detaylar varsa, forumda bilgilendirme konusunda yayınlanacaktır.
Herkese iyi oyunlar dileriz.

Berat Koto

Demokratik Cumhuriyet Kurucusu ve Başkanı
Vatandaş
3. lüğün gurunu partim adına yaşar iyi bir mücadelede olmanın mutluluğunu yaşarız .
Salt Çoğunluğu dahi alan Yıldırım ittifakını tebrik ederim

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Bu oyun bir strateji oyunudur. Stratejisi güçlü olan kazanır. Kazanmak için, kaybetmekten korkmayacaksın. Çalışacaksın, düşüneceksin, çaba göstereceksin. Bir ata sözü vardır. ''Abdal ata binince bey oldum sanır, Şalgam aşa girince yağ oldum sanır'' Buda kulaklara küpe olsun.

Tebrik ederim Yıldırım İttifakı, Durmadan, yılmadan , yıkılmadan tam gaz devam. Sessizce kazan kaybettiğini düşünsünler

ErenA

🫳 🐺
Yasaklı Üye
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Öncelikle Adin Partisini Tebrik ediyorum hak edilmiş bir başarı umarım başarıları devam eder. 🌹
Yönetime bir soru yöneltmek istiyorum. Yıldırım İttifakı Katsayılı Oyu : 464
Bağımsızların Katsayılı Oyu : 143
Toplam Oy : 607 Oy ancak seçimlerde 718 oy alınmış. Tüm bağımsız oyları yıldırım ittifakına dahil etsek bile seçim sonucunda ki oya yaklaşmıyor. Başka bir partideyken yıldırım ittifakına oy atılamadığına göre aradaki 111 Oy farkı nereden çıkmıştır. Atladığım bir nokta mı var yoksa sistemsel bir sıkıntı mı var. @BaşkanOnline

Mehmet 09

ÖVİP Parti Yöneticisi
Vatandaş
Yıldırım ittifakını ve Oyun başkanı seçilen Aden başkanı tebrik ediyor , üstün başarılar diliyorum.
#YaşasınYıldırımİttifakı

Berat Koto

Demokratik Cumhuriyet Kurucusu ve Başkanı
Vatandaş
Öncelikle Adin Partisini Tebrik ediyorum hak edilmiş bir başarı umarım başarıları devam eder. 🌹
Yönetime bir soru yöneltmek istiyorum. Yıldırım İttifakı Katsayılı Oyu : 464
Bağımsızların Katsayılı Oyu : 143
Toplam Oy : 607 Oy ancak seçimlerde 718 oy alınmış. Tüm bağımsız oyları yıldırım ittifakına dahil etsek bile seçim sonucunda ki oya yaklaşmıyor. Başka bir partideyken yıldırım ittifakına oy atılamadığına göre aradaki 111 Oy farkı nereden çıkmıştır. Atladığım bir nokta mı var yoksa sistemsel bir sıkıntı mı var. @BaşkanOnline

Eee Hançer İttifakı da 400 ün az altındaydı burayı da sorgulamak gerek