Dün akşam saatlerinde BaşkanOnline oyununda heyecanla beklenen 55. Dönem Oyun Hakimi Seçimi sonuçları açıklandı. Seçim sonuçlarına göre Hilal İttifakı, büyük bir farkla zafer kazandı ve ittifakın adayı Kaan Kayra Yakın, yeni Oyun Hakimi olarak göreve başladı.İşte açıklanan resmi seçim sonuçları:
- 1. Seçenek: HİLAL İTTİFAKI - 516 Oy
- 2. Seçenek: YILDIZ İTTİFAKI - 416 Oy
- 3. Seçenek: GÖKTÜRK - 149 Oy
- 4. Seçenek: DEMİR YUMRUK - 45 Oy
- 5. Seçenek: MİLLİ GENÇLİK - 34 Oy
- 6. Seçenek: ANAFARTALAR - 28 Oy
Tüm sonuçlara katsayılar dahil edilerek hesaplama yapılmış ve neticeye göre Hilal İttifakı galip ilan edilmiştir.
İLK TEBRİKLER VE MESAJLAR
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından forumda yoğun bir tebrik trafiği yaşandı.
İlk tebriklerden biri Kızıl Şafak Partisi Başkan Vekili FettahOzdemir'den geldi:
"55. Dönem Oyun Hakimi Seçim Sonuçları açıklanmış olup Hilal İttifakı adı altında partimiz seçimi kazanmıştır. Başta Hilal İttifakı Partileri olmak üzere desteğini esirgemeyen tüm oyunculara teşekkür eder, Kaan Kayra Başkanımıza görevinde başarılar dileriz. Üstün başarısından dolayı Tozkoparan başkanımı da ayrıca tebrik ederim. Çok güzel bir mücadeleydi."
"Direnişle doğan güneş, demokrasiyle yükselecek!"
Öte yandan seçimde Göktürk Partisi adına yarışan Ümit Gürkan Aydın da olgun bir açıklama yaparak kazanan adayı tebrik etti:
"Seçimlerde üstün başarı sergileyerek hakimlik görevini devralan Sayın Kaan Kayra Yakın'ı gönülden tebrik ediyorum. Bu anlamlı yarışta mücadele eden değerli rakibim Sayın Tozkoparan'ı da kutluyorum. Yanımda olan tüm Göktürk ailesine teşekkür ediyorum."
Başarılı ve centilmen açıklamalar, seçim sürecinin genel olarak saygı çerçevesinde geçtiğini gösterdi.
KAAN KAYRA YAKIN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Yeni Oyun Hakimi Kaan Kayra Yakın, seçimi kazandıktan sonra yaptığı ilk paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
"Değerli Başkanlarım, Değerli İttifakım ve Partim,
Hakimlik görevine seçilmemde bana gösterdiğiniz güven ve destek için sonsuz teşekkür ederim. Bu onurlu görevi adalet duygusuyla, tarafsızlıkla ve büyük bir sorumlulukla yürüteceğime söz veriyorum. Hep birlikte daha adil bir gelecek için çalışacağız.
55. Dönem Oyun Hakimi
Kaan Kayra Yakın"
Bu sözler, yeni dönemde adalet ve tarafsızlık vurgusunun öne çıkacağını işaret etti.
YENİ HAKİMDEN İLK İCRAAT: KURALLARI İHLAL EDEN OYUNCUYA SERT MÜDAHALE
Göreve gelir gelmez Kaan Kayra Yakın, oyun kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle bir oyuncu hakkında işlem başlattı.
Duman76 adlı oyuncunun, "Argo kelime, Siyaset, Taciz" gibi suçlardan dolayı cezalandırılmasını talep eden Oyun Hakimi, resmi olarak şu mesajı yönetime iletti:
"Merhaba Sayın Yönetim @BaşkanOnline
Duman 76 adlı oyuncuyu; Argo kelime, Siyaset, Taciz gibi yaptığı suçlardan dolayı gereğinin yapılmasını talep ederim. Saygılarımla
Oyun Hakimi
Kaan Kayra Yakın"
BaşkanOnline Yönetimi, bu talebe hızlıca yanıt verdi:
"İlgili oyuncu süresiz banlanmıştır.
Duman76 sonrasında karara itiraz etse de, itirazı reddedildi ve cezası geçerliliğini korudu.
Bu olay, Kaan Kayra Yakın'ın göreve başladığı andan itibaren sert ve disiplinli bir tavır sergileyeceğini ortaya koydu.
HİLAL İTTİFAKI'NIN ZAFERİ VE YENİ DÖNEM BEKLENTİLERİ
Hilal İttifakı'nın seçim zaferi, sadece sayısal bir başarı değil; aynı zamanda forumdaki aktif çalışmaları, adayın ciddi ve kararlı kampanyası ve seçmen nezdinde oluşturduğu güven duygusunun bir sonucuydu.
Kaan Kayra Yakın’ın, seçim süreci boyunca verdiği tarafsızlık ve adalet mesajları, onu diğer adayların bir adım önüne taşıdı.
Seçim sürecinde Yıldız İttifakı’nın da ciddi bir mücadele ortaya koyduğu ancak son düzlüğe gelindiğinde Hilal İttifakı’nın forum içi organizasyonu ve disiplinli kampanya süreciyle üstünlük sağladığı görülüyor.
Önümüzdeki dönemde, BaşkanOnline oyuncularının daha disiplinli bir adalet sistemi, daha hızlı müdahaleler ve tarafsızlık temelinde kararlar beklediği bir süreç başlamış bulunuyor.
Başkan Medya olarak yeni Oyun Hakimi Kaan Kayra Yakın'a başarılar diliyor, gelişmeleri takip etmeye devam ediyoruz!
Bize forum hesabımız üzerinden ulaşabilirsiniz.