56. Dönem Operasyonu: “MAGARSUS Planı” (2 Kişi İçeride)

EmirhanB..

Familia es todo
Vatandaş
Kavga falan etmişler. Şimal Semih'i dövmüş. Semih Eren'i dövmüş.Eren Fettahı dövmüş Fettah Cengizi dövmüş. Bilgem Sevimi dövmüş. Eno Arda Termiyi dövmüş. En son MemolReis hepsini dövmüş.Ortalık karışmış baya. Daha kurulmadan dağıldı.
Memolreisin Gladio kaynanası yok

.Emir

Altın Ok 💛
Vatandaş
Ben birşeye katılacam bekle sen Dünya ton altın ok Kadir Aydın Fatih Tutuk kisilerine direk şahsına hakaretlerin var ben kimseye hakaret etmedim kimsenin de arkasından konuşmadım ne dediysem Kadir abide bilir
Ama sen öyle değilsin.Bu sözlere katılıyorum diyipte bunları zamanında yapman zıtlıktır 😃
Sen kimsenin arkasından konuşmadın mı berat yalan ağzına yuva yapmış ben değil herkes bilir Asım ında atanında olduğu gruplarda etmediğin küfürler yoktu bugün abi oldu sövmediğin ailevi değerleri yoktu abi oldu gelmişsin Bura'da altın oku övüyorsun bugün mü altın ok oldu ben altın ok a gittiğim için söven sen bugün mü altın ok aklına geldi git atayıda bul asımada kavgalı olduğum zamanlardada abi demişimdir haklarında ben bunları hatırlarım ama sen içip içip gelip sövdüğün günleri unutmuşsun belliki

Son düzenleme:

Kadir A.

HEYET
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Sen kimsenin arkasından konuşmadım mı berat yalan ağzına yuva yapmış ben değil herkes bilir Asım ında atanında olduğu gruplarda etmediğin küfürler yoktu bugün abi oldu sövmediğin ailevi değerleri yoktu abi oldu gelmişsin Bura'da altın oku övüyorsun bugün mü altın ok oldu ben altın ok a gittiğim için söven sen bugün mü altın ok aklına geldi git atayıda bul asımada kavgalı olduğum zamanlardada abi demişimdir haklarında ben bunları hatırlarım ama sen içip içip gelip sövdüğün günleri unutmuşsun belliki
Olum siz neyin kavgasını yapıonuz emir. Salın da birbirnizi