Adam kitabın ortasından konuştu geneStrateji nedir bilir misin ama öğretiyorlar sana abiler sağolsun
Oyun başkanı oldun mu beleşe bir dönem Magarsusa yeni parti olarak oyun başkanlığı kazandırdık fişini de çektik olan sana oldu![]()
Adam kitabın ortasından konuştu geneStrateji nedir bilir misin ama öğretiyorlar sana abiler sağolsun
Oyun başkanı oldun mu beleşe bir dönem Magarsusa yeni parti olarak oyun başkanlığı kazandırdık fişini de çektik olan sana oldu![]()
Ooooooo tabrik's FettahcanFettah evlenmişsin hiç haber vermiyorsun
İttifak nolduOoooooo tabrik's Fettahcan
Kavga falan etmişler. Şimal Semih'i dövmüş. Semih Eren'i dövmüş.Eren Fettahı dövmüş Fettah Cengizi dövmüş. Bilgem Sevimi dövmüş. Eno Arda Termiyi dövmüş. En son MemolReis hepsini dövmüş.Ortalık karışmış baya. Daha kurulmadan dağıldı.İttifak noldu
Senaryoda eksik varKavga falan etmişler. Şimal Semih'i dövmüş. Semih Eren'i dövmüş.Eren Fettahı dövmüş Fettah Cengizi dövmüş. Bilgem Sevimi dövmüş. Eno Arda Termiyi dövmüş. En son MemolReis hepsini dövmüş.Ortalık karışmış baya. Daha kurulmadan dağıldı.
Memolreisin Gladio kaynanası yokKavga falan etmişler. Şimal Semih'i dövmüş. Semih Eren'i dövmüş.Eren Fettahı dövmüş Fettah Cengizi dövmüş. Bilgem Sevimi dövmüş. Eno Arda Termiyi dövmüş. En son MemolReis hepsini dövmüş.Ortalık karışmış baya. Daha kurulmadan dağıldı.
İyi ki o gelmemiş. O dövmez direk mort ederdi.Memolreisin Gladio kaynanası yok
Hacı gücü var memolun ağır abi sözleri yengenin dedikodu gücü ile durdurulmaz 3luİyi ki o gelmemiş. O dövmez direk mort ederdi.
DkkdkdkdkdkkdkdkksTabi Domestos hepsine yeter
Sen kimsenin arkasından konuşmadın mı berat yalan ağzına yuva yapmış ben değil herkes bilir Asım ında atanında olduğu gruplarda etmediğin küfürler yoktu bugün abi oldu sövmediğin ailevi değerleri yoktu abi oldu gelmişsin Bura'da altın oku övüyorsun bugün mü altın ok oldu ben altın ok a gittiğim için söven sen bugün mü altın ok aklına geldi git atayıda bul asımada kavgalı olduğum zamanlardada abi demişimdir haklarında ben bunları hatırlarım ama sen içip içip gelip sövdüğün günleri unutmuşsun bellikiBen birşeye katılacam bekle sen Dünya ton altın ok Kadir Aydın Fatih Tutuk kisilerine direk şahsına hakaretlerin var ben kimseye hakaret etmedim kimsenin de arkasından konuşmadım ne dediysem Kadir abide bilir
Ama sen öyle değilsin.Bu sözlere katılıyorum diyipte bunları zamanında yapman zıtlıktır![]()
Olum siz neyin kavgasını yapıonuz emir. Salın da birbirniziSen kimsenin arkasından konuşmadım mı berat yalan ağzına yuva yapmış ben değil herkes bilir Asım ında atanında olduğu gruplarda etmediğin küfürler yoktu bugün abi oldu sövmediğin ailevi değerleri yoktu abi oldu gelmişsin Bura'da altın oku övüyorsun bugün mü altın ok oldu ben altın ok a gittiğim için söven sen bugün mü altın ok aklına geldi git atayıda bul asımada kavgalı olduğum zamanlardada abi demişimdir haklarında ben bunları hatırlarım ama sen içip içip gelip sövdüğün günleri unutmuşsun belliki
Bazı şeyleri unutmuş onları hatırlatayım dedim neyse abi saldımOlum siz neyin kavgasını yapıonuz emir. Salın da birbirnizi