56.Dönem Oyun Başkanı Teşekkür Mesajı (1 Kişi İçeride)

MAGARSUS

😎😎
56. Dönem Oyun Başkanı
Merhaba Başkanonline camiası,

56. Dönem oyun başkanlığı seçimleri neticesinde oyun başkanı olarak 1 ay boyunca başınız başkanınız oldum . Adil bir seçim neticesinde mensubu olmaktan gurur duyduğum Altınok Partisi ve paydaşlarına vermiş oldukları desteklerden dolayı sonsuz teşekkürler. Ayrıca her daim desteğini esirgemeyen yeniden doğuş partisinin tüm üyelerine de teşekkürü bir borç bilirim.

Oyunun En Başarılı Partisi AltınOk Partisine Bana bu görevi layık gördükleri için başta kadir aydın ve fatih tutuk olmak üzere her bir aile ferdime çok çok teşekkür ediyorum. 1 ay boyunca her kesimden insanı dinledim elimden geldiğince yardım ettim hainlerede haddini bildirdim bundan sonrada bildirmeye devam edeceğim.
Tamamen yandaş bir oyun başkanı olmanın vermiş olduğu keyifle beraber şimdi bu görevimin sonlamasıyla üzerimdeki yük ve sorumluluklardanda kurtulmuş oldum. Şimdi o çakma darbe senaryocuları size sesleniyorum Artık bol bol karşınızda olacağım. Ya AltınOkun yanında olacaksınız Yada Yok Olacaksınız. Bundan Sonra Böyle Kim Kimmiş Bakacazzzzzzz :D

56.DÖNEM
Emekli Oyun BAŞKANINIZ BAŞINIZ
MAGARSUS

Kadir Aydın

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Helal can kardeşime. Hakkını verdin ha koltuğun.
Tüm zamanların en ünlü oyun başkanı olarak tarihe geçtin. Başkanonline tarihinde hep senin oyun başkanlığın konuşulacak bence.😀

Mazlumun yanında,
Zalimin karşısında.

Dosta güven, düşmana korku.

Dellendiler, fıttırdılar.😀😀

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı

56. Dönem oyun başkanlığı seçimleri neticesinde oyun başkanı olarak 1 ay boyunca başınız başkanınız oldum . Adil bir seçim neticesinde mensubu olmaktan gurur duyduğum Altınok Partisi ve paydaşlarına vermiş oldukları desteklerden dolayı sonsuz teşekkürler. Ayrıca her daim desteğini esirgemeyen yeniden doğuş partisinin tüm üyelerine de teşekkürü bir borç bilirim.

Oyunun En Başarılı Partisi AltınOk Partisine Bana bu görevi layık gördükleri için başta kadir aydın ve fatih tutuk olmak üzere her bir aile ferdime çok çok teşekkür ediyorum. 1 ay boyunca her kesimden insanı dinledim elimden geldiğince yardım ettim hainlerede haddini bildirdim bundan sonrada bildirmeye devam edeceğim.
Tamamen yandaş bir oyun başkanı olmanın vermiş olduğu keyifle beraber şimdi bu görevimin sonlamasıyla üzerimdeki yük ve sorumluluklardanda kurtulmuş oldum. Şimdi o çakma darbe senaryocuları size sesleniyorum Artık bol bol karşınızda olacağım. Ya AltınOkun yanında olacaksınız Yada Yok Olacaksınız. Bundan Sonra Böyle Kim Kimmiş Bakacazzzzzzz :D

56.DÖNEM
MAGARSUS
Seni bi deviremedim ona yanıyorum ama tebrikler Adana'nın gülü çok güzel yönetti krizleri .56.döneme ve oyun tarihine damga vurdun.👏

Trankilo

Siirt Belediye Başkanı Asil Türk Partisi
Vatandaş

56.DÖNEM
MAGARSUS
Allaha emanet ol başkanım

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
18.Dönem oyun başkanı gibi değildin gözler hep o dönemi arar ama şuda bir gerçek eskiler özlenir ama yaşanmaz 😀
Efo ölmeden senin ob liğini gördü bu gözler artık herşey fasa fiso emekliler kervanına hoşgeldin 🌹

Senoş

Üye
Vatandaş
Kesinlikle çok çok başarılı bir süreç yönetimiydi . Görevin hakkını layığıyla yerine getirdiğine inanıyorum . Korku salan ve el ayak titretip herkese planlar yaptıran bir dönem oldu senin oyun başkanlığın sayesinde :) Tebrik ve teşekkür ederim tekrardan 🌸