56.Dönem Yargı İttifakı Hakim Adayı; LASTROMANCE (1 Kişi İçeride)

Yargı İttifakı

Üye
Vatandaş
56. Dönem Yargı İttifakı Hakimi Teşekkür Konuşması;

Değerli Başkanonline halkı ve kıymetli yönetimi,

Bugün burada, adaletin mutlak elçisi olan hâkimlik makamını, yargı ittifakımızın büyük zaferi sonucunda devralmanın onurunu yaşıyorum. Bu kıymetli göreve layık görülmemde emeği geçen, başta partim Göktürk Partisi olmak üzere, Yargı İttifakı'nın her bir değerli bileşenine ve bu yolda benimle yürüyen tüm dostlarıma en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu yola çıkarken verdiğim sözü bir kez daha yüksek sesle dile getiriyorum:
Adaletin terazisinden şaşmadan, hiçbir parti, görüş ya da kimlik farkı gözetmeksizin, haksızlığa uğrayan her bireyin yanında olacağım. Yargının tarafsızlığına ve onuruna gölge düşürmeden, her bir kararımı hakkaniyetle ve vicdanla vereceğim.

Özellikle oyunumuzun temel direklerinden olan kadın üyelerimiz başta olmak üzere, tüm üyelerimizin onurunu zedeleyen, saygısız ve adaletsiz yaklaşımlar karşısında sessiz kalmayacağımı, bu tür davranışlarda bulunan üyelerle bizzat ve kararlılıkla ilgileneceğimi açıkça beyan ederim.

Hakimlik makamı yalnızca karar vermek değil, adaletin sesi olmak, güveni tesis etmek ve her bireyin eşit haklara sahip olduğunu haykırmaktır. Bu bilinçle, görev sürem boyunca adaletin yükünü onurla taşıyacağıma, kimseyi kayırmadan, kimseye haksızlık etmeden, hakkı olanı hakkıyla teslim edeceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum.

Yaşasın adalet, yaşasın yargı ittifakı!

Saygılarımla,
LASTROMANCE
56. Dönem Hakimi
1000020127.jpg

H

HayataFransızAdam

Ziyaretçi
Hayırlı uğurlu olsun Yargı İttifakını zaferinden dolayı tebrik ediyorum

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı