57. DÖNEM GENEL KURMAY BŞK. SEÇİMİ BAŞLAMIŞTIR (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
57. DÖNEM GENEL KURMAY BŞK. SEÇİMİ başlamış olup, tüm adaylara başarılar dileriz.

ADAYLAR:
-ALTIN OK
-TURAN HAREKAT
-YÜKSELEN GENÇLİK
-BOZKURT HAREKAT

SEÇİM TAKVİMİ:
2. 4. 6. 8. 10. ve 12. Ayın, 10. Günü – 00.00: BaşkanOnline Yönetimi tarafından, Aday ilan etme hakkına sahip olacak, ilgili tarihte Parti Sıralamasında yer alan ilk 5 partinin açıklanması.
2. 4. 6. 8. 10. ve 12. Ayın, 10. Günü – 00.00 ile 17.00 arası: Genel Kurmay Başkanı Adaylarının toplanması ve ilanı,
2. 4. 6. 8. 10. ve 12. Ayın, 10. Günü – 17.00 arası: Genel Kurmay Başkanı Seçimi Başlaması,
2. 4. 6. 8. 10. ve 12. Ayın, 12. Günü – 23.59 arası: Genel Kurmay Başkanı Seçimi Bitmesi.

OY KULLANMA ŞARTLARI:
-Ortaokul mezunu, Lise okuyor olmak.
-Başkanlık, Vergi Puanının 25.000 Puandan fazla olması,
-Telefon onayı yapmış olmak ve oy kullandıktan sonra gelen onay işlemini yapmak.

*Şartlardan birisi ya da birden fazlası ihlal edildiğinde oy kullanamaz ya da oy kullandıktan sonra oyunuz geçersiz sayılabilir.

Şeklindedir.
Adil ve rekabetli bir seçim olması dileğiyle.
İyi oyunlar dileriz.

M-D

Adanmış Hayatların Umudu Şanlı Yeniden Doğuş
18. Dönem Oyun Başkanı
Cristiano Ronaldo görse yine ağlardı 😀

fettahozdemirr

“Nefes Aldıkça Sözümüz Var!”
Vatandaş
Sayın yönetim bende başarılar dileceğimde rakiplerimden ses seda yok 😄
Kazansakta kaybetsekte ortada olsakta olmasakta Buradayız Kutalmış bey .
Tartışmalardan kavgalardan gına geldiği için artık bu şekilde ilerliyoruz.
Sizde görüyorsunuzki Günümüzde lan lun yasak olan bir oyunda Kızını Kaybetmiş bir babaya yapılanları bugün ona bunu yapanlar yarın bizede yapar. En iyisi oyüzden şuanlık böyle seçimde başarılar sanada Partinizede 🙏

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Sizde görüyorsunuzki Günümüzde lan lun yasak olan bir oyunda Kızını Kaybetmiş bir babaya yapılanları bugün ona bunu yapanlar yarın bizede yapar. En iyisi oyüzden şuanlık böyle seçimde başarılar sanada Partinizede 🙏
Fettah aşırı boş bir yorum yapmışsın kardeş. Ne alakası var. Şimdi hfa arkadaşın adına elbette üzüldük. Ama sorun şu ki; neden sadece hfa ya yapılıyor devamlı. Demekki onu cok yakından tanıyan biri bunu yapan . Çünkü hfa nın senelerce beraber yürüdüğü kişilerle konustum, adamlar bırak hfa nın kızının öldüğünü, kızının var olduğunu bile bilmiyoruz dediler. Hfa kardeş buradaysa kendisi şunu düşünsün, bu özel bilgileri kimlere söyledi. Söyledikleri kişiler kimlere bilgi dağıttı.

O yüzden bir kişi veya bir tür şahıs kavgasından dolayı oyunu ve bu platformu karalamaya gerek yok.

M-D

Adanmış Hayatların Umudu Şanlı Yeniden Doğuş
18. Dönem Oyun Başkanı
Burada hem oyunu hemde oyuncuları zan altında bırakamazsın
Hfa 3 senedir tanıyorum ve bu durumu bu olayla öğrendim çünkü ben oyuna başladığımdan beri herkese derim özel hayatınız ayrı oyun hayatınız ayrı anlatmayın da anlattırmaya da izin vermeyin
Bu olay ilk çıktığında foruma attığınız dada aynı tepkiyi verdim şimdide aynı tepkiyi veriyorum ve kendisine özelden bir dünya şey yazdım kendisinin yüzü burda söylesin

Olay basit arkadaşım gidiceksin savcılığa mahkeme harcını yatırıcaksın bilgileri vericeksin ardından toplu seste söylemiş bu durumu sese katılan herkesin ismini de vericeksin gerisini adalet halleder
Kvkdan nasıl ceza alıyor izler herkes

Oyunu başka yöne çekmenize gerek yok
Yok bundan aday olmadık artık bize de olur felan filan hikaye net arkadaşim

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki, 2 gün önce Efe'nin aile değerlerine küfür eden sen, gelip burada demagoji yapman da büyük ironi olmuş Fettah.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Arkadaşlar artık küfür meselseinden çok sıkıldık,
Oyun içine taşımaktan vazgeçin.
İnsanlar oyunu indirip sizin bu meselerinizi görmek zorunda değil.
Bu saatten sonra küfür meselesini açan, eski konuları ısıtıp tekrar öne çıkaran herkesi forumdan uzaklaştırıp oyunda sohbet banı atacağız.
Konumuz seçim, seçime dönün ya da yazmayın.

Bu meseleye de gelince,
Hukuki destek sunacağımızı da söyledik.
Mahkemeye başvurursunuz, bizden de ip istenir veririz.
VPN ile girmiş girmemiş bunların bir önemi yok.