Seni unuttum sanma, sarmalar sendenAşkım kısır zararlı gluten intoleransın var diye biliyorum sjsjsksks
Seni unuttum sanma, sarmalar sendenAşkım kısır zararlı gluten intoleransın var diye biliyorum sjsjsksks
İlk adım diyince sende mi makara geçiyorsun sandım,Şimdi şöyle önce göndereceği kişi diyelim ki benim.
İlk Adım:
Niyet ettim Allah rızası için O A B İ L'ye 1000 yeşiltaş yollamaya attım hasıl olan aracıya diyecek. Ve Kadir Aydın'a yollayacak.
İkinci Adım:
İkinci bir adım yok Kadir Aydın O A B İ'nin hayrına yeşil taşı yatırımda değerlendirecek.
Yeni sistem bu
@Ş İ M A L anladın mı nasıl olacak. Halledersin ben yatıcam sabah bayram namazı kılıp. Dana kesmeye gidicem. Kan ter içinde olurum sen çözersin bbŞimdi şöyle önce göndereceği kişi diyelim ki benim.
İlk Adım:
Niyet ettim Allah rızası için O A B İ L'ye 1000 yeşiltaş yollamaya attım hasıl olan aracıya diyecek. Ve Kadir Aydın'a yollayacak.
İkinci Adım:
İkinci bir adım yok Kadir Aydın O A B İ'nin hayrına yeşil taşı yatırımda değerlendirecek.
Yeni sistem bu
Kinoalı yaparız kısırı hallederiz dkdbdkdb
Aşklar kısır sevmem , kısırın olduğu bir masada ben no o kadar alerjik bünyem sjsmszkmwsmSeni unuttum sanma, sarmalar senden
İlk adımı okuyunca İlk bi bağırttı. Sjsksksİlk adım diyince sende mi makara geçiyorsun sandım,![]()
Anladım. Allah kabul etsin dikkat edin dana kaçmasın bb@Ş İ M A L anladın mı nasıl olacak. Halledersin ben yatıcam sabah bayram namazı kılıp. Dana kesmeye gidicem. Kan ter içinde olurum sen çözersin bb
Ne yalan söyleyeyim zaten o kısır yenmezAşklar kısır sevmem , kısırın olduğu bir masada ben no o kadar alerjik bünyem sjsmszkmwsm
Noluyor dedim devamı normale döndüİlk adımı okuyunca İlk bi bağırttı. Sjsksks