6 Ağustos Muhtırası (1 Kişi İçeride)

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
CEHENNEM ORDUSU BİLDİRİSİ

Değerli Vatandaşlarımız,

Bugün, ülkemizin tarihi bir dönüm noktasındayız. Mevcut yönetim, uzun süredir halkımızın güvenini yitirmiş, ülkemizi istikrarsızlığa ve ekonomik buhrana sürüklemiştir. Demokratik değerlerimizin zedelendiği, adaletin sağlanamadığı, halkımızın huzur ve refahının hiçe sayıldığı bu ortamda, Cehennem Ordusu olarak, vatanseverlik görevimizi yerine getirerek yönetime el koyma kararı aldık.

Amacımız, ülkemizi yeniden güçlü, adil ve müreffeh bir geleceğe taşımaktır. Bu doğrultuda, aşağıdaki öncelikli adımları atacağımızı duyuruyoruz:

Geçici Yönetim Kurulu Kurulması: Ülkenin yönetimini, tarafsız ve ehil kişilerden oluşan bir Geçici Yönetim Kurulu devralacaktır. Bu kurul, en kısa sürede demokratik seçimlerin yapılması için çalışmalara başlayacaktır.

Hukukun Üstünlüğü ve Adalet: Adaletin sağlanması, hukukun üstünlüğünün teminat altına alınması için yargı sisteminde reformlar gerçekleştirilecektir. Her vatandaşımızın adil yargılanma hakkı güvence altına alınacaktır.

Ekonomik İstikrar: Ekonomik krizle mücadele etmek ve halkımızın refah seviyesini yükseltmek için acil ekonomik tedbirler hayata geçirilecektir. Üretim ve istihdam artırıcı politikalar uygulanacaktır.

Temel Hak ve Özgürlükler: Her bireyin temel hak ve özgürlükleri korunacak, ifade özgürlüğü ve basın hürriyeti güvence altına alınacaktır. Hiçbir vatandaşımız, düşüncelerinden ötürü baskı görmeyecektir.

Güvenlik ve Huzur: Ülkemizin güvenliği ve huzuru için gerekli tüm tedbirler alınacak, sizlere zarar veren Tüm siyasi partilerle kararlı bir şekilde mücadele edilecektir.

Kuvvet komutanları olarak, bu kritik dönemde birlik ve beraberlik içinde olmanın önemini vurguluyoruz. Halkımızın desteğiyle, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza olan inancımız tamdır.

Yaşasın Diriliş İttifakı! Yaşasın Hürriyet ve Adalet!

Cehennem Ordusu Konseyi
6 Ağustos 2024

Emreİzmir
Hava Kuvvetleri Komutanı

sso
Kara Kuvvetleri Komutanı

K Ü R Ş A D
Deniz Kuvvetleri Komutanı

Sağcıkomünist

Üye
Vatandaş
Ordu adı fikrini fransada kendi halkını katleden cehennem birliklerinden aldıysanız yerinde bir karar olmuş. Daha fazla makam almak için kendi oyun başkanınıza darbe yapacak kadar garip bir zihniyete sahipsiniz

B

Berkin Bakırel

Ziyaretçi
Yüce Ordumuza Zeval vermesin İnşallah. Ordumuzun Yanındayız #darbeyeevet