Değerli BaşkanOnline oyuncuları, İlgili darbenin adım detayları buradan da paylaşılacaktır.
BaşkanOnline I LOVE BAŞKANONLINE Yönetici Yönetici Dün 22:49 da #1 Değerli BaşkanOnline oyuncuları, İlgili darbenin adım detayları buradan da paylaşılacaktır.
BaşkanOnline I LOVE BAŞKANONLINE Yönetici Yönetici Dün 23:02 da #2 Darbe İşleyişi (Girişim senaryosu) - 1. Adım: Tüm Kuvvet Komutanları ve Genel Kurmay Başkanı darbe bildirisini yayınladı.
Darbe İşleyişi (Girişim senaryosu) - 1. Adım: Tüm Kuvvet Komutanları ve Genel Kurmay Başkanı darbe bildirisini yayınladı.
BaşkanOnline I LOVE BAŞKANONLINE Yönetici Yönetici Dün 23:03 da #3 Darbe İşleyişi (Girişim senaryosu) - 2. Adım ve 3. Adım: 6 Şubat Bildirisi yayınlandı. Komutanların ilgili alanlarından görebilirsiniz.
Darbe İşleyişi (Girişim senaryosu) - 2. Adım ve 3. Adım: 6 Şubat Bildirisi yayınlandı. Komutanların ilgili alanlarından görebilirsiniz.
BaşkanOnline I LOVE BAŞKANONLINE Yönetici Yönetici Dün 23:03 da #4 Darbe İşleyişi (Girişim senaryosu) - 4. Adım: Genel Kurmay Başkanı darbeyi onayladı. Sonraki adıma geçiliyor.
Darbe İşleyişi (Girişim senaryosu) - 4. Adım: Genel Kurmay Başkanı darbeyi onayladı. Sonraki adıma geçiliyor.
BaşkanOnline I LOVE BAŞKANONLINE Yönetici Yönetici Dün 23:03 da #5 Darbe İşleyişi (Girişim senaryosu) - 5. Adım: Genel Kurmay Başkanı darbe bildirisini yayınladı. Sonraki adıma geçiliyor.
Darbe İşleyişi (Girişim senaryosu) - 5. Adım: Genel Kurmay Başkanı darbe bildirisini yayınladı. Sonraki adıma geçiliyor.