🐟👀 (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kaan Yüksel
  • Başlangıç tarihi
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Posttan daha komik olan şey postu açanın beşiktaşlı olması 🤣🤣🤣 ağlanacak halinize güleceğinize milleti güldürmeye çalışıyorsunuz çok üzücü kaan başkanım

G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Şaka gibi bir maçtı Türk futbolunun geldiği nokta işte bu kadar 5-0 bitecek maç 3-2 bitiyor
Penaltılar iptal edilen goller verilmeyen kartlar tarihi bir maça aslında şahit olduk
Bileğinin hakkı ile hakeme rağmen bu maçı kazanan Trabzonspor’u tebrik ediyorum 😀👍

G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Seni bu yüzden seviyorum Büyük başkan mizahı iyi yapıyorsun gülüyorum sadece 😂

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Hayır senin Dzekon var Tadicin var smanskin var İsmail Kartal kim yani bu adam bu adamlara ne katabilir ki aferin çocuklar demekten başka aha şimdi getir JJ dedemi 😃

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Hayır senin Dzekon var Tadicin var smanskin var İsmail Kartal kim yani bu adam bu adamlara ne katabilir ki aferin çocuklar demekten başka aha şimdi getir JJ dedemi 😃
Valla doğru söylüyor adam. İsmail hocamı da severim de bazen conta yakıyor ileride de yakacaktır yani

S

SeAhKa

Ziyaretçi
Bırakın kendi ozelestirimizi de biz yapalım sevgili başkanlar. Sizin tuzunuz kuru tff mhk yayıncı kuruluş daha burada adını anmak istemediğim bir çok isim var arkanızda birisi ayrılsa ne yaparız diye onları düşünün. Bırakın ismail hocanın hatalarını biz kendimiz dusunelim.