Tebrik ederim hocam. Nacizane önerim planlamayı erken yapıp 1-2 gün önceden yöntem ve saatin duyurulması. Ayrıca maç, çalışma vs. Degerlendirilip genelin uygun ve müsait olduğu bir zaman belirlenmesinde fayda olduğunu düşünüyorum. Umarım Başkanonline'a yebi bir soluk ve heyecan getirirSayın başkan app ailesi açık mikrofon konusunu değerlendirdik ve yapmaya karar verdik. İlk münazara için Takipte kalın.
Saygılarla
Başkanım medya ailesi
Ekli dosyayı görüntüle 22992
Yonetim link başylaşmaya izin vermiyor nasıl yapacağız onu çözmeye çalışıyoruz normelde zoom üzerinden yönetim izin veriyor ama link paylaşamasınız diyor eğer vizyon medyada kabul ederse beraber yapalımTebrik ederim hocam. Nacizane önerim planlamayı erken yapıp 1-2 gün önceden yöntem ve saatin duyurulması. Ayrıca maç, çalışma vs. Degerlendirilip genelin uygun ve müsait olduğu bir zaman belirlenmesinde fayda olduğunu düşünüyorum. Umarım Başkanonline'a yebi bir soluk ve heyecan getirir
Bizim için olur Katılmak isteyenler Açtığınız konu altına gelsinler ve Telegram adreslerini yollasınlar.Yonetim link başylaşmaya izin vermiyor nasıl yapacağız onu çözmeye çalışıyoruz normelde zoom üzerinden yönetim izin veriyor ama link paylaşamasınız diyor eğer vizyon medyada kabul ederse beraber yapalım