Açıklama!! (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin Palas

Aktif Üye
Vatandaş
Öncelikle merhabalar BaşkanOnline platformunda geçirdiğim süre boyunca edindiğim deneyimler için teşekkür ederim. Ancak hesabıma uygulanan süresiz ban kararıyla ilgili açıklama yapma ihtiyacı hissettim.

Ban sebebi olarak, farklı bir sosyal medya platformunda bir polis memuruna yönelik kullandığım ifadeler gösterilmiş. Bu durum BaşkanOnline topluluğu tarafından genelleme yaptığım ve tüm polis memurlarına hakaret ettiğim şeklinde yorumlanmış. Ancak, bu ifadelerim tamamen belirli bir olayla sınırlıydı ve o polis memurunun bir kıza tecavüz ettiği için söylenmişti. Amacım, genel olarak polis memurlarını hedef almak değil, söz konusu kişinin yaptığı ahlaksızlığa karşı verdiğim tepkiyi ifade etmekti. Bu süreçte, kullandığım dilin yanlış anlaşılmasına neden olduğum için özür dilerim. Topluluğun kurallarına uymaya her zaman özen gösterdim ve gelecekte benzer durumların yaşanmaması için daha dikkatli olacağım. Bundan sonrada BaşkanOnline topluluğuna katkıda bulunmaya devam etmek ve bu tür yanlış anlaşılmaları önlemek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Olayın üstünden yaklaşık 4 ay geçti,
İlgili kişinin askerde olup askerlik süresini sorunsuz tamamlasından ve herhangi bir dava/soruşturma olmadığından ve ekran görüntülerinden söylediği şeyi kanıtlayamasak da öyle değil diyemediğimiz ban kaldırılmıştır.
Sosyal medyada yazdığımız şeylere bu oyun için değil, genel olarak dikkat etmeliyiz.
Bir tivitle rezil de olursunuz, vezir de :)
Bizim açımızdan bir sorun olmadığı için, geri dönüşe izin verilmitşir.
Biz adli merci değiliz, adli mercinin karar vermediği bir şeyde biz karar sahibi olamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...