An itibarıyla fenerbahçeliler mağarasına girmeye başladı :)
AKTO 54. DÖNEM KARA KUVVETLERİ KOMUTANI Vatandaş Dün 23:19 da #1 An itibarıyla fenerbahçeliler mağarasına girmeye başladı
AKTO 54. DÖNEM KARA KUVVETLERİ KOMUTANI Vatandaş Dün 23:25 da #3 Aldığım duyumlara göre Osimhenin golü sadece kaleye girmemiş
Murat Ünlü Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵 47. Dönem Oyun Başkanı Dün 23:34 da #9 A M İ R A L' Alıntı: Olmadı böyle ama maç öncesi ötenler şuan cıyaklamıyor Genişletmek için tıkla ... Boş yapma. Tebrikler geldiniz yine yendiniz başarilar
A M İ R A L' Alıntı: Olmadı böyle ama maç öncesi ötenler şuan cıyaklamıyor Genişletmek için tıkla ... Boş yapma. Tebrikler geldiniz yine yendiniz başarilar
Kaan Yüksel Aktif Üye 39. Dönem Oyun Başkanı Bugün 00:39 #10 AKTO' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 21482Dünyanın en iyisi ektedir. Genişletmek için tıkla ... ben davinson kayarak floryaya gitti sanıyordum meğer kadıköye gitmiş
AKTO' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 21482Dünyanın en iyisi ektedir. Genişletmek için tıkla ... ben davinson kayarak floryaya gitti sanıyordum meğer kadıköye gitmiş
Y İ Ğ İ T Büyük Başkan Vatandaş Bugün 00:51 #11 Dündar' Alıntı: Sen menem bir yiğitsin öyle Genişletmek için tıkla ... Evet