ADALET BAKANININ İSTENMEYEN OYUNCU İLAN ETMESİ HK. (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
13 Ekim 2024 tarihinde Adalet Bakanı yaklaşık 1 ay önceki konuşmaları kanıt gösterip,
Bir oyuncuyu istenmeyen oyuncu ilan etmiştir.

Yaklaşık 1 ay önceki konuşmanın şimdi ortaya çıkmasının oyuncuların kendi arasındaki anlaşmazlık sonucunda İstenmeyen Oyuncu durumunun bir şantaj aracı olarak kullanılmasının engellenmesi için ve var olan kanıtın yasa dışı bir platformdan alınması sonucunda talep reddedilmiştir.

Oyun Yönetimi olarak İstenmeyen Oyuncu taleplerini reddetme hakkımız bulunmakta olup,
Reddedildi diye Oyun Yönetimi adaletsizlikle suçlanacaksa; yönetim olarak buna müdahale hakkımızın olduğunu belirtiriz.
Herkese iyi oyunlar dileriz.

A

AVNİ(CİK)

Ziyaretçi
Konu çok uzatılmıştı sonucu biraz ağır olsada sohbette bu olayın etkisini azaltacaktır 👏🏻

E

Emirhan'

Ziyaretçi
2 sene önceki hakaretler var çoğu oyuna devam etmiyor ama onun cezasını başka arkadaşa devrebilirmiyiz 😀

Ç E R K E S

🤠
Vatandaş
Sövüşme yeri değil, oyunculara başka platforma gidin demiyoruz zaten.
Neden anlaşılmıyor bu?
Orada size bu kişiyle iletişime geçmenizi BaşkanOnline mi söyledi?
Hocam siz yönlendiriyorsunuz demedim fakat sövüşme yeri olarak ora seçilmiş o yüzden öyle tanımladım belli ki burada içlerinde kalan küfürler orada ediliyor bakın adam böyle bir kural olsa 2090 yerdim diyor
Attığım linke bakabilirsin yillardir boyle gecerli olan bir kural zaten buna baksalar ben 2090 falan yerdim 😀

E K R E M

Hürriyet Parti Başkanı 👑
Yasaklı Üye
Vatandaş
Cerkes allah rızası için tamam, çıkın şu forumdan başım döndü bi oraya bi buraya bakmaktan 😀

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam siz yönlendiriyorsunuz demedim fakat sövüşme yeri olarak ora seçilmiş o yüzden öyle tanımladım belli ki burada içlerinde kalan küfürler orada ediliyor bakın adam böyle bir kural olsa 2090 yerdim diyor
Beyefendi oyunda ne zaman size discord adresiniz istendi? ya da başka bir iletişim.
Oyunla alakası nedir?

A

AVNİ(CİK)

Ziyaretçi
Arkadaşlar konuyu tatlıya bağlayıp kapatın böyle yaptığınızda hata eden kişi banlansa bile elinize bir şey geçmeyecek boş yere bir terbiyesizlik için ban yemeye lüzum yok

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Ben ne demişim bak bakalım sövme yerimi demişim yönetimin söylediği kuralı sana hatırlatmışım sen gene ima edip burası sövme yerimi diyorsun

Ç E R K E S

🤠
Vatandaş
Beyefendi oyunda ne zaman size discord adresiniz istendi? ya da başka bir iletişim.
Oyunla alakası nedir?
Sayın yönetim ben sizin isteyerek yaptığınız bir şey olarak bunu göstermiyorum. Burada konuşulunca ban sebebi olacak muhabbet veya kullanılacak üslup oraya taşınıyor diyorum. Burada size veya oyuna gidin orada küfürlerinizi edin diyorsunuz manasında herhangi bir suçlama yapamıyorum.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sayın yönetim ben sizin isteyerek yaptığınız bir şey olarak bunu göstermiyorum. Burada konuşulunca ban sebebi olacak muhabbet veya kullanılacak üslup oraya taşınıyor diyorum. Burada size veya oyuna gidin orada küfürlerinizi edin diyorsunuz manasında herhangi bir suçlama yapamıyorum.
Teşekkürler, konuyu uzatmayalım.