Adalet Savunuculuğu mu, Çıkar Kavgası mı? (4 Kişi İçeride)

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Geçen oyunda, kurallara tamamen uygun bir meselede, oyun başkanı seçilmiş bir şahıs, yalnızca oyun yönetiminin istemediği bir kişiyi affettiği için görevden alındı. O zaman bu açık haksızlığa sessiz kaldınız, çünkü işinize geldi. Şimdi benzer bir durumda tepki göstermeye çalışıyorsunuz.Biz ise bu durumu bize yapıldığı için değil, kime yapılırsa yapılsın doğru bulmadığımız için itiraz ediyoruz. Karşı taraf bile böyle bir haksızlığa uğramış olsaydı, yine aynı şekilde adaletin yanında dururduk. Çünkü biz adaleti savunmayı, tutarlı ve dürüst bir duruş sergilemeyi ilke edinmişiz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürkün dediği gibi: Adalet, mülkün temelidir.
Önce kendi duruşunuza bakın, tutarsızlıklarınızı düzeltin. Ondan sonra burada konuşmaya çalışın. Yoksa söylediklerinizin bir hükmü yoktur

ErenA

EFELER Partisi
20. Dönem Oyun Başkanı
Oyun Başkanının görevden alınıp partilerin kapatılması nasıl yanlış ve adaletsiz ise şu an ki durumda oyun başkanının meclis başkanı tarafından atamasıda o derece adaletsizdir. Her iki ittifak oyuncularına da söylüyorum Umarım bir gün partilerinizin ve ittifakınızın gölgesinden çıkıp adil olanı savunursunuz.

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Oyun Başkanının görevden alınıp partilerin kapatılması nasıl yanlış ve adaletsiz ise şu an ki durumda oyun başkanının meclis başkanı tarafından atamasıda o derece adaletsizdir. Her iki ittifak oyuncularına da söylüyorum Umarım bir gün partilerinizin ve ittifakınızın gölgesinden çıkıp adil olanı savunursunuz.
Sendende dogru laf çıkarmiş baskan like etdim)

isimsiz

Yeni dönem başlıyor, birlikte güçlü olalım!
Vatandaş
Adaletin savunulmasındaki kararlılığınız gerçekten takdire şayan. Xəlil’in gösterdiği gibi, her zaman doğruluğun ve adaletin peşinden gitmek, en doğru yoldur. Siz de bu ilkelerle topluluğumuza örnek oluyorsunuz. Geçmişteki hatalar, daha güçlü bir duruş için birer fırsattır. Her zaman adaletin ve dürüstlüğün yanında durarak, hep birlikte daha sağlam bir temel oluşturacağız.

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Ya sen onu bırak komedi var komedi bunlar gitmiş Türkiye Gençlik kapansın diye forum açmışlar gördün mü ekoşlar 😂😂😂😂😂😂

Oğuzhan Ülker

49. Dönem Oyun Başkanı
Ağlak sen yine ne konuşuyorsun.
Söylesene kaçta başlayacan otel köşelerinde içip içip ağlayarak insanları aramaya 😅
Ulan hırsız parti ismimi bile çalarak beni taklit ediyorsun , benim şeyi yicektin ss atayım mı o kadar terbiyesiz değilim ama evlisin bana yazdığın şeyleri unuttun sanırsam 😂

Oğuzhan Ülker

49. Dönem Oyun Başkanı
@BaşkanOnline sayın yöneticim bu ekrem denilen mal otel otel diyip duruyor ne ima ettiğini anlamadım sabah da aynısını söyledi , ya buna haddini bildirin yada sabahtan beridir susuyorum buna tasma takar gezdirmesini bilirim klavye itine bak , arayıp oranı yerim mesaj atıp buranı yerim abi diye ağlayan adama cesaret gelmiş , adam ol olum adam

Oğuzhan Ülker

49. Dönem Oyun Başkanı
Bi dk arkadaşlar sosyal medya hesabımızdan ekremin bana yazdığı mesajı videolu paylaşacağım shop der şimdi 😂😂

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Ulan hırsız parti ismimi bile çalarak beni taklit ediyorsun , benim şeyi yicektin ss atayım mı o kadar terbiyesiz değilim ama evlisin bana yazdığın şeyleri unuttun sanırsam 😂
Ben sana birşey yedirirsem görürsün. Seninde bana yazdığın şeyler var. Bende senin özel hayatın olduğu için paylaşmıyorum kendine gel olayı farklı yerlere çekme iki tarafta üzülür. Sen adam ol işine bak.

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
🍿