İyi günler Başkan ailesi, bu ay şehir başkanlığı seçiminde yarış baya çekişmeli geçti kendi açımdan. Sadece bunu yaparken aklıma gelen bir sorunu belirtmek isterim. Dakikada bir yenilenen hamallık 3 puan getirirken ondan çok daha uzun süre beklediğimiz seyyar satıcılık ve pazarlamacılık puanlarının 4 ve 5 olması biraz düşük geldi. Bu konuda bir düzenleme yapılırsa puan toplamak açısından daha verimli olabilir diye düşünüyorum. Teşekkürler.
Ben mücevherden memnunum yanlış anlaşılmasın ama diğerleri 4-5 değil de 5-7 ve ya 6-8 olabilir belki o açıdan belirttimÖneriniz için teşekkür ederiz.Dakikada bir yenilendiği için az puan vermesi doğal. Emlak işine baktığımızda 1 saat süresi oluyor VİP olmayan kullanıcı da 100 puan veriyor. Mücevher ticaretinin süresi daha kısa olmasına rağmen 60 puan veriyor. Bir iş ne kadar zorlaşırsa o kadar çok kazancı olur böyle düşünelim![]()
Ben mücevherden memnunum yanlış anlaşılmasın ama diğerleri 4-5 değil de 5-7 ve ya 6-8 olabilir belki o açıdan belirttim
Kaan 1. Ve 2. İsteklerin ancak güncelleme ile gelebilirBence seçimler Ağustos seçimleri
1 Haritalı olmalı
2 adaylar için özel konuşma yerleri açılmalı
3 Hani biz para kazanıyoruz ya dükkanlardan daha fazla rekabetin artması için
Fırın 50 Başkanlık Puanı
Oto Tamir 500 başkanlık puanı
Emlakçı 1500 başkanlık puanı
Süpermarket 5000 bin başkanlık puanı
4 Genel Başkan adayları Üniversite Mevzunu Şehir Başkanı adayları lise Mevzunu oy kullanma Ortaokulu bitirince olmalı
5 seçimlerde bir kurul kurulmalı ordan oyuncular seçime itiyaz edebilsin bide seçimi o kurul demokratikliği açısından kontrol edebilsin Kurul üyeleri tarafsız olmalı